Καλλονή - ΟΦΗ 0-2 παρ.

O OΦΗ χρειάστηκε την παράταση για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Καλλονής στο ΟΑΚΑ (2-0), παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά. MVP ο νεαρός Ροβίθης, άλλαξε την εικόνα του ματς. Στην επόμενη φάση οι Κρητικοί θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Αιγινιακός-Πανιώνιος.

Καλλονή - ΟΦΗ 0-2 παρ.

Το live της αναμέτρησης

H εικόνα του αγώνα

Αργό τέμπο, πολλές διακοπές, μία αξιόλογη τελική προσπάθεια και μία αμφισβητούμενη φάση συνέθεσαν το ντεκόρ του πρώτου ημιχρόνου, που -καλά καταλάβετε- ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Από τη μία πλευρά παρατάχθηκε μία ομάδα με τέσσερις νεοαποκτηθέντες που αποσκοπούσε στη διατήρηση του προβαδίσματος της πρώτης αναμέτρησης, ενώ από την άλλη η δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (μαζί με τον Πανιώνιο).

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου μέρους ο ρυθμός έγινε λίγο πιο γρήγορος, ο Κάρλος Μιλιάζες απείλησε με ένα μακρινό σουτ, ενώ στο 44' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, όταν μετά από κεφαλιά του Μάικλ Όγιος, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Πίντο Λεάντρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του ματς έγινε γρηγορότερος, ο ΟΦΗ κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, κατά κύριο λόγο με τον δραστήριο Μανώλη Ροβίθη, αλλά δεν εκμεταλλεύθηκε τα πολλά κόρνερ που κέρδισε.

Αντιθέτως, η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο εκμεταλλεύθηκε ένα φάουλ του Μιλιάζες από τα δεξιά στο 80ό λεπτό και με κεφαλιά του Αλέξανδρου Περογαμβράκη ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Εκεί η κόπωση, τα πολλά φάουλ και οι αλλεπάλληλες διακοπές έδωσαν ιδιαίτερα χαμηλό τέμπο στην αναμέτρηση, ωστόσο αυτό κάθε άλλο παρά ενόχλησε τους φιλοξενούμενους από τη στιγμή που ο Θανάσης Παπάζογλου σκόραρε στο 107' (μετά από απόκρουση του Γιάννη Σιδεράκη σε κεφαλιά του Ζοσέ Ζε Εντουάρντο) και χάρισε την πρόκριση στον ΟΦΗ.

MVP

Ο Μανώλης Ροβίθης. Η είσοδός του στο 62ο λεπτό άλλαξε τη ροή του αγώνα και έδωσε επιθετική πνοή στον ΟΦΗ.

Αδύναμος κρίκος

Ο Γκάμπριελ Ζακουανί και ο Στρατής Βαλιός. Αφενός τους έκανε άνω-κάτω ο Ροβίθης και αφετέρου εξέθεσαν τον Σιδεράκη στις φάσεις των δύο γκολ.

Σχόλιο

Το πρώτο ημίχρονο συνίσταται για άτομα που πάσχουν από αϋπνία, αφού με εξαίρεση το χέρι του Λεάντρο, δεν έγινε απολύτως τίποτα. Το ματς απέκτησε ρυθμό μετά την είσοδο του Ροβίθη, ενώ το άκρως αμυντικό πλάνο της Καλλονής πήγε περίπατο από μία στημένη φάση. Η παράταση θύμισε αισθητά το πρώτο μέρος της κανονικής διάρκειας με τη μόνη διαφορά ότι σημειώθηκε γκολ.

Οι συνθέσεις

Καλλονή (Ματζουράκης): Σιδεράκης, Βαλιός, Ζακουανί, Ποντάνι, Λεάντρο, Γάλας (85' Καζάκης), Κεϊτά, Φουρλάνος, Φαρία, Νιαμπούγιου, Γιουκαρής (67' Ευαγγελιδάκης, 91' Μαρσέλο).

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Στάθης, Μιλιάζες, Δαμιανάκης, Τριποτσέρης, Μακρής, Βερόν (74' Μπανούσης), Ζε Εντουάρντο, Όγιος (62' Ροβίθης), Παπάζογλου, Περογαμβράκης (106' Κάλαϊτζιτς).

Διαβάστε ακόμα:

Δίδαξαν πολιτισμό οι φίλοι των δύο ομάδων

Στιγμές από το ματς του ΟΑΚΑ

Καλλονή - ΟΦΗ 0-2 παρ.
Καλλονή - ΟΦΗ 0-2 παρ.
INTIME SPORTS
Καλλονή - ΟΦΗ 0-2 παρ.
INTIME SPORTS
Καλλονή - ΟΦΗ 0-2 παρ.
INTIME SPORTS
Καλλονή - ΟΦΗ 0-2 παρ.
Καλλονή - ΟΦΗ 0-2 παρ.
INTIME SPORTS
Καλλονή - ΟΦΗ 0-2 παρ.
INTIME SPORTS
Καλλονή - ΟΦΗ 0-2 παρ.
Καλλονή - ΟΦΗ 0-2 παρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK