Καβάλα-Ολυμπιακός 0-1

Το γκολ του Σιόβα από το 12ο λεπτό τελείωσε την υπόθεση-πρόκριση για τον Ολυμπιακό που με το 1-0 στην Καβάλα πέτυχε δεύτερη νίκη και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Δοκάρι με τον Πάτο είχαν οι γηπεδούχοι. Επέστρεψε μετά από 7,5 μήνες ο Α. Παπαδόπουλος.

Καβάλα-Ολυμπιακός 0-1

Το όποιο ενδιαφέρον της αναμέτρησης κράτησε μέχρι το 12ο λεπτό. Το σημείο εκείνο που ο Σιόβας σαν σε προπόνηση πήρε την κεφαλιά μετά το κόρνερ του Γκρέκο και έκανε το 0-1. Ουσιαστικά το 0-3 αν βάλετε και το 2-0 του πρώτου αγώνα.

Ο Ολυμπιακός του Νικοπολίδη με ελληνική τριάδα στην επίθεση (Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος και Μήτρογλου) παρατάχθηκε στο "Ανθή Καραγιάννη" για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να σκοτώσει τις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων για την έκπληξη. Το κατάφερε με τον Σιόβα και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος.

Η Καβάλα είδε την αντίδραση του Ολυμπιακού που "έκατσε" στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Ενταγιέ δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Κάρολ, ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της τιμής. Μάλιστα, η Καβάλα ήταν αυτή που είχε την ευκαιρία του αγώνα όταν ο Πάτο στο 83ο λεπτό με κοντινό πλασέ (η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά) έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην αντίπερα όχθη, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν έναν Βλαχοδήμο σε μεγάλα κέφια όντας ο καλύτερος παίκτης, αλλά μέχρι εκεί. Καμία φάση, καμία ενέργεια, τίποτα που να ενθουσιάσει τον Αντώνη Νικοπολίδη. Αγγαρεία με τα όλα της... Αυτό που σίγουρα ικανοποίησε ήταν η επιστροφή σε δράση του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Το live του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολόγης, Παγώνης, (53' Εντιαγέ), Κάργας, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Μαραγκός, Γελαδάρης, Κούτεφ, Τάσιτς, Πλιάγκας (63' Ντος Σάντος), Πάτο.

Ολυμπιακός (Αντώνης Νικοπολίδης): Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς (46' Αβραάμ Παπαδόπουλος), Σιόβας, Λυκογιάννης, Μοδέστο, Φέισα, Γκρέκο, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Μήτρογλου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK