Ξάνθη - Βέροια 0-2

Η Βέροια ήθελε περισσότερο από την Ξάνθη την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και την πήρε. Η ομάδα της Ημαθίας επικράτησε 2-0 στα Πηγάδια με γκολ των Αλέξανδρου Καλογέρη και Μάικλ Ολαϊτάν.

Ξάνθη - Βέροια 0-2

Η Βέροια όχι μόνο δεν επαναπαύθηκε στο 2-1 του πρώτου αγώνα, αλλά μπήκε φορτσάτη στο γήπεδο των Πηγαδίων και προσπάθησε να απειλήσει, κυρίως, από εκτελέσεις κόρνερ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου η Ξάνθη ανέβασε ρυθμούς, αλλά λογάριαζε χωρίς τον Αλέξανδρο Καλογέρη.

Σε ένα χρονικό σημείο που οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες διαδέχονταν η μία την άλλη, ο 26χρονος μέσος εκμεταλλεύθηκε τις κόντρες και με ένα εκπληκτικό καλοζυγισμένο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή (στο 37ο λεπτό), έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Ημαθίας. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, ο Θοδωρής Βασιλακάκης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Αντώνη Ράνο.

Πολύ λιγότερες συγκινήσεις επεφύλασσε το δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι τα μισά του η Βέροια περιόρισε την Ξάνθη στο χώρο του κέντρου και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να της καταφέρει το τελειωτικό χτύπημα. Δεν το πέτυχε στο 65ο και το 78ο λεπτό, το πέτυχε στο 79ο μετά από ωραία συνεργασία των παικτών της από τα δεξιά και κοντινή προβολή του Μάικλ Ολαϊτάν.

Ξάνθη - Βέροια 0-2

Δείτε εδώ το live της αναμέτρησης.

Θυμηθείτε εδώ τι έγινε στον πρώτο αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK