Ολυμπιακός-Θρασύβουλος 3-0

Με δύο γκολ του Πάντελιτς και ένα του Φουστέρ ο Ολυμπιακός πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Θρασύβουλου στο άδειο Καραϊσκάκη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Τραυματίστηκε ο Σέρβος επιθετικός.

Ολυμπιακός-Θρασύβουλος 3-0

Όσο και να λέμε ότι ο θεσμός του Κυπέλλου κρύβει εκπλήξεις, η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ Ολυμπιακού και Θρασύβουλου δεν άφηνε περιθώρια για να μη γίνει το αναμενόμενο. Ακόμα και οι νέοι ρόλοι που πήραν κάποιοι παίκτες από τον Βαλβέρδε, δεν επηρέασαν τον τρόπο παιχνιδιού των ''ερυθρόλευκων''.

Ο Χαβίτο ως δεξί μπακ, ο Παπάζογλου στο βασικό σχήμα πλάι στον Αβραάμ και ο Ποτουρίδης στο αριστερό άκρο της άμυνας, ήταν ορισμένες μόνο από τις επιλογές του Βαλβέρδε που δεν τις βλέπουμε στα ματς πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός σκόραρε στην πρώτη φορά που πάτησε με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή του Θρασύβουλου. Στο 10ο λεπτό έπειτα από ωραία προσπάθεια του Αμπντούν από δεξιά, ο Πάντελιτς με πλασέ έκανε το 1-0.

Μετά από ένα δεκάλεπτο έγινε και το 2-0, με σουτ του Φουστέρ μέσα από την περιοχή, το οποίο κόντραρε, η μπάλα άλλαξε πορεία και περιόρισε τη δυνατότητα αντίδρασης του Κασμερίδη.

Ο Ολυμπιακός είχε πολύ καλό ρυθμό στο πρώτο μέρος και μετά τα δύο γκολ θα μπορούσε να σκοράρει και περισσότερα, αλλά τα σουτ των Μόνχε και Αμπντούν πέρασαν πάνω από τα δοκάρια του Θρασύβουλου.

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με γκολ. Ο Πάντελιτς και πάλι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, αυτή τη φορά με ωραίο δυνατό σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής.

Ο Χαβίτο σε μια από τις προωθήσεις του, βρέθηκε έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ στο 65' έφτασε κοντά στο να πετύχει ένα από τα ωραιότερα γκολ της ημέρας.

Κλειδί αγώνα

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και σκόραρε γρήγορα τα δύο πρώτα γκολ και έτσι εκμηδένισε τις πιθανότητες έκπληξης.

MVP

Ο Μάρκο Πάντελιτς όποτε χώρο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού αλλά και στην αντίπαλη περιοχή, σκοράρει. Σήμερα το έκανε δύο φορές και απλοποίησε την πρόκριση των 'ερυθρόλευκων''.

Αδύναμος κρίκος

Σπάνιο φαινόμενο τα άδεια καθίσματα στο ''Γ. Καραϊσκάκης'', αλλά λίγο το όνομα του αντιπάλου και λίγο το κρύο έπαιξαν το ρόλο τους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK