Ολυμπιακός Β. - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Ο Αστέρας Τρίπολης πήρε το 1-1 στο Πανθεσσαλικό από τον Ολυμπιακό Βόλου και έχει πλέον το πάνω χέρι για πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Ολυμπιακός Β. - Αστέρας Τρίπολης 1-1
INTIME SPORTS

Για ένα ημίχρονο ο Ολυμπιακός Βόλου είχε πάρει τον… αέρα του Αστέρα Τρίπολης και τον έπαιζε στα ίσα. Οι Θεσσαλοί είχαν καλά κλεισμένους τους χώρους στη μεσαία γραμμή και δεν άφηναν τους Φραγκουλάκη και Άλβαρες να περνούν την μπάλα στους μεσοεπιθετικούς των Αρκάδων.

Γι' αυτό το λόγο ο Αστέρας είχε περιορισμένη επιθετική παρουσία στα πρώτα 45 λεπτά και έφτασε κοντά στο γκολ μόνο με ένα σουτ του Περόνε στο οποίο ο Γκίτκος αντέδρασε σωστά και έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Βολιώτες παρότι είχαν καλή κυκλοφορία μπάλας και δεν ένοιωθαν απειλή, δεν είχαν συχνή παρουσία στη μεγάλη περιοχή του Αστέρα. Στη μοναδική όμως φορά που το κατάφεραν στο πρώτο μέρος, κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γιενγκά.

Ο Σάκης Τσιώλης δεν έκανε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και η ενδεκάδα του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ενδεκάδα βασικών. Στο δεύτερο μέρος ο Καλαντζής μπήκε αντί του Φραγκουλάκη, σε μια αντίθετη κίνηση από αυτή στο ματς με την ΑΕΚ, με τον επιθετικό του Αστέρα να γεμίζει την περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, να δημιουργεί ευκαιρίες και να σκοράρει.

Στο 70ο λεπτό, και μετά από δύο καλές στιγμές για την ισοφάριση, ο Καλαντζής βρήκε δίχτυα με κοντινή προβολή και μετά από εκτέλεση φάουλ του Ράγιος. Το 1-1 δίνει το προβάδισμα πρόκρισης στους Αρκάδες.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου: Γκίτκος, Στουρνάρας, Γουσούλης (69' Καρράς), Γόγολος, Γκότοβος, Πινδώνης, Μπολάτι, Γενγκά (83' Γαλάνης), Ανιέτε, Μπακαγιόκο, Ογιαρμπίντε (58' Τσιάτσιος)

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Αλβάρεζ, Ντε Μπλάσις (82' Φορμίκα), Φραγκουλάκης (46' Καλαντζής), Ναβάρο (90' Έγκον), Ράγιος, Περόνε

News 24/7

24MEDIA NETWORK