Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 2-1

Ο Παναθηναϊκός είχε αποκτήσει σκορ πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου με τα γκολ των Σο (16') και Τοτσέ (65'), αλλά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ναζλίδη στο 82' επέτρεψε στον Πλατανιά να μειώσει σε 2-1 και να ελπίζει ενόψει της ρεβάνς στα Χανιά (23/01).

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 2-1

Θα ήταν απρόσμενο ο Παναθηναϊκός του Φάμπρι να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών. Ακόμη κι αν το γρήγορο 1-0, από την εύστοχη κεφαλιά του Σο από κόρνερ του Σεϊταρίδη στο 16', βόλεψε τα σχέδια του Ισπανού προπονητή για ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα, η συνέχεια ήταν ισορροπημένη.

Ο Πλατανιάς, που είχε απειλήσει πρώτος με τον Μαραγκουδάκη λίγο πριν το πρώτο γκολ του "τριφυλλιού", κυκλοφόρησε καλά την μπάλα παρά την απώλεια του Αγκιλέρα στον άξονα, απέφυγε τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή και θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Κάλαϊτζιτς στο 31', αν δεν είχε επέμβει ο Μαραγκουδάκης, ο οποίος ήταν εκτεθειμένος και σωστά υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ.

Από τη στιγμή που ο διαιτητής Δασκαλόπουλος υπέδειξε φάουλ αντί για πέναλτι στο μαρκάρισμα του Σεϊταρίδη και οι Τοτσέ αρχικά, Σισοκό στη συνέχεια δεν εκμεταλλεύτηκαν τις καθαρές ευκαιρίες που τους δόθηκαν για το 2-0, λογικό ήταν η ομάδα των Χανίων να αναπτερώσει τις ελπίδες της. Όταν ο Καρνέζης επενέβη για να διώξει δύσκολα την κεφαλιά του Ναζλίδη στο 55' και ο Τοτσέ τιμώρησε την κακή εκτίμηση του Ντόε, εκτελώντας χωρίς χρονοτριβή τον Λαζαρίδη στο 65', φάνηκε η ομάδα του Αναστασιάδη να εγκαταλείπει τη μάχη.

Αφυπνίστηκε όμως μετά τη σπουδαία ευκαιρία του Μαυρία στο 68' και πολέμησε με θάρρος για την ανατροπή. Ωφελήθηκε από την είσοδο του ανούσιου Κουίνσι, ο οποίος δεν κάλυπτε αμυντικά ούτε έφτιαχνε παιχνίδι, και ανταμείφθηκε όχι στο σουτ του Κάλαϊτζιτς στο 78', αλλά στην προσωπική προσπάθεια του Ναζλίδη στο 82'. Ο Πίντο έβαλε ανόητα το πόδι του και ο επιθετικός Πλατανιά ευστοχώντας από την άσπρη βούλα ανέτρεψε τα δεδομένα πριν από τη ρεβάνς στα Χανιά σε δύο εβδομάδες κι έβαλε φωτιά στην εξέδρα.

Το live του αγώνα

Παναθηναϊκός - Πλατανιάς 2-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK