Πανθρακικός-Απόλλων Σμύρνης 4-1

Ο Πανθρακικός νίκησε με το εμφατικό 4-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Κομοτηνή και εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Πανθρακικός-Απόλλων Σμύρνης 4-1

Η υπόθεση-πρόκριση θα μπορούσε να είχε τελειώσει από το πρώτο ημίχρονο. Οταν η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ του Τζάνη και του Σερφά στο 5ο και 35ο λεπτό και είχε το πάνω χέρι (σε συνδυασμό με το 1-1 της Ριζούπολης).

Το ματς, όμως, απέκτησε ενδιαφέρον όταν ο αξιόμαχος Απόλλων μείωσε στο 65' με εύστοχο πέναλτι του Κατσίκη και ανησύχησε τους γηπεδούχους με τη μεγάλη ευκαιρία του Μανιά στο 73ο λεπτό.

Ο Δερμιτζάκης είδε τον κίδυνο και πέρασε στο ματς τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Βαϊουρά με αποτέλεσμα να αλλάξει τον ρου του αγώνα. Στο 80' ο Βαϊρουά με σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-1 και έξι λεπτά αργότερα ο Λουσέρο έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης, Μουνάφο, Τζάνης (63' Μίνγκας), Γωνιάδης (75' Παπαδόπουλος), Λουσέρο, Κοντογουλίδης (75' Βαϊρουά).

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Κρουσταλέλης, Κύργιας, Ιασωνίδης, Κωνσταντίνου (78' Καμαρά), Λεοντίου, Κατσίκης, Διαμάντης (71' Μανιάς), Καραδέμητρος, Ντιαλό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK