Απίστευτη επίθεση σε Χαριστέα - Θεοδωρίδη στο AEL FC

Απίστευτο ντοκουμέντο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με οπαδούς της Λάρισας (σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, όπως το www.arenalarissa.gr) να επιτίθενται φραστικά και σε κλειστό χώρο, με τον πλέον αήθη τρόπο στον Άγγελο Χαριστέα, τον άνθρωπο που χάρισε με την κεφαλιά του ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το μόνο της ιστορίας στο ελληνικό έθνος.

Απίστευτη επίθεση σε Χαριστέα - Θεοδωρίδη στο AEL FC
xaristeas.jpg INTIME SPORTS

Όλα συνέβησαν μετά το χτεσινό συγκλονιστικό αγώνα της ΑΕΛ με τον Παναιτωλικό, όπου τα πάντα κρίθηκαν μετά από εκτέλεση 22 πέναλτι στην τελευταία λύση για να καθοριστεί μια πρόκριση. Μετά τον αγώνα και με τα νεύρα τεντωμένα, ο Χαριστέας με τον Γιώργο Θεοδωρίδη φαίνονται στο βίντεο να μπαίνουν στο ασανσέρ του σύγχρονου γηπέδου της Λάρισας. Εκεί, όμως, τους προλαβαίνουν εξαγριωμένοι οπαδοί και τους σέρνουν τα εξ αμάξης, με... τα συμφραζόμενα να οδηγούν στο συμπέρασμα πως η οργή τους πήγαζε από τα όσα τραγελαφικά πράγματι έγιναν το καλοκαίρι και οδήγησαν κάποιες ομάδες στη Σούπερ Λίγκα και κάποιες στη Football League. Η άλλη εκδοχή, αναφέρει πως ρωτήθηκε ο Χαριστέας αν ήταν πέναλτι το πέσιμο του Σεσίνια και ο διεθνής επιθετικός αποκρίθηκε, σύμφωνα πάντα μα αυτόπτες μάρτυρες: « Ρωτήστε τον καραγκιόζη τον παίκτη σας να σας πει…»

Μόνον που οι δύο παίκτες του Παναιτωλικού δεν ευθύνονται σε τίποτα. Ο Θεοδωρίδης που είναι μάλιστα και αρχηγός της ομάδας, άρα ένα σύμβολο για τον Παναιτωλικό και ο Χαριστέας, ο οποίος ακόμη και σήμερα είναι εν εν ενεργεία διεθνής.

Αρκεί, πάντως, να δείτε την έκφρασή του. Ο παίκτης που έχει αποθεωθεί στο εξωτερικό διαφημίζοντας το ποδόσφαιρό μας, επέστρεψε στην Ελλάδα μας...

News 24/7

24MEDIA NETWORK