Αστέρας Μαγούλας-Λεβαδειακός 2-1

Ο Λεβαδειακός ηττήθηκε 2-1 από τον Αστέρα στη Μαγούλα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των "32" του Κυπέλλου Ελλάδας και καλείται στη ρεβάνς να ανατρέψει τα δεδομένα για να μην πέσει πρόωρα θύμα έκπληξης.

Αστέρας Μαγούλας-Λεβαδειακός 2-1

Οι γηπεδούχοι έβαλαν εξ αρχής δύσκολα στον Λεβαδειακό, αφού μόλις στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Εβερετ.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο Αστέρας είχε καταφέρει να φέρει στα μέτρα του το ματς. Και να ανεβάσει τον βαθμό δυσκολίας για τους Βοιωτούς, όταν στο 48ο λεπτό ο Πινέιρο εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Μαρτίνεθ και έκανε το 2-0.

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή έσωσε την παρτίδα και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες ενόψει της ρεβάνς με το γκολ του Ροζέριο Μάρτινς στο 67ο λεπτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 49' ο Σανγκινέτι για τον Λεβαδειακό σημάδεψε σωστά με το κεφάλι, αλλά το γκολ του δεν μέτρησε, καθώς ο Ιταλός καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Μαγούλας: Κασμερίδης, Κοτίτσας, Πολίτης, Έβερετ, Κάστρο, Γκόγκας (69' Δημητριάδης), Στρατομήτρος, Νόνης, Ντιέγκο, Καπουράνης (80' Ιατρού), Πινέιρο (78' Σαμαρόπουλος).

Λεβαδειακός: Πζιρόβσκι, Νικολακάκης, Ιωαννίδης (46' Λυκογιάννης), Πετράτσι, Μάρτινς, Μπούστο (78' Μαχαίρας), Κονέ, Μανόλο, Σανγκινέτι, Βασιλείου, Γιάντσης (46' Ορτέγα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK