Ηρακλής Ψαχνών - Βέροια 3-1

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στέλιο Κρητικό, ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε 3-1 της Βέροιας και απέκτησε σαφές προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού της 31ης Οκτωβρίου (15:30).

Ηρακλής Ψαχνών - Βέροια 3-1

Η χρήση αρκετών αναπληρωματικών από τον Τον Κάανεν δεν λειτούργησε ευεργετικά για την Βέροια, η οποία δεν δημιούργησε ούτε μία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, εν αντιθέσει με τον Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα της Εύβοιας έστειλε την προειδοποιητική βολή στο 9ο λεπτό με τον Δημήτρη Κοιλιάρα και στο 27ο με τον Ντανιέλ Γκμπαγκουιντί, προτού ο τελευταίος κερδίσει πέναλτι στο 35ο λεπτό. Ο Στέλιος Κρητικός το εκτέλεσε εύστοχα, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό. Αρχικά ο Κρητικός διπλασίασε τα γκολ του με κεφαλιά (στο 54') και στη συνέχεια η Βέροια εξαπέλυσε την αντεπίθεσή της. Στο 57ο λεπτό ο Σεγούντο Ρίος σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 71ο ο Δημήτρης Μάνος μείωσε με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φελίπε ντα Κόστα. Τελικά η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου εξασφάλισε τη νίκη με μακρινό σουτ του Δημήτρη Κοιλιάρα στο 83ο λεπτό και θα μπορούσε να ξανασκοράρει αν η κεφαλιά του Θανάση Παλαιολόγου στο 89ο λεπτό δεν κατέληγε στο δεξί δοκάρι.

Οι συνθέσεις

Ηρακλής Ψαχνών: Πουρής, Στουρνάρας, Τζανής, Παλαιολόγου, Μπακομήτρος, Τσιμόντζι, Κοιλιάρας, Γκμπαγκουιντί (67' Ντελέκος), Κρητικός (85' Νικολόπουλος), Επιτροπάκης (72' Λάμπρου), Φοντακάρο.

Βέροια: Λόπεθ, Μπαργκάν, Ορέστες (46' Τσιμογιάννης), Όστοϊτς, Παυλίδης (46' Σιόντης), Μάνος, Αποστολόπουλος, Ντε Κόστα, Οικονόμου, Σισοκό, Ρίος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK