Λεβαδειακός - Αστέρας Μαγούλας 3-2

Με γκολ του πρώην τερματοφύλακά του Λεβαδειακού, Αλέξη Κασμερίδη, ο Λεβαδειακός έμεινε εκτός συνέχειας στο κύπελλο. Ο έμπειρος γκολκίπερ σκόραρε στο 93' και ο Αστέρας Μαγούλας ολοκλήρωσε την έκπληξη παρά την ήττα (3-2) στη Λειβαδιά, παίρνοντας το εισιτήριο για τους 16.

Λεβαδειακός - Αστέρας Μαγούλας 3-2

Ήταν ένα παιχνίδι ανατροπών. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου έψαχνε ένα γκολ για να διορθώσει το λάθος του πρώτου αγώνα (ήττα 2-1). Πέτυχε όμως δύο με τον Ορτέγα στο 27' και τον Μάρτινς στο 47' και εξασφάλισε ισχυρό αβαντάζ πρόκρισης. Κρατώντας μάλιστα ανέπαφη την εστία της μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο, ένιωθε σιγουριά.

Μέχρι τουλάχιστον το 83'. Η εύστοχη κεφαλιά του Νόνη στο 83' έδειξε... παράταση, αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα, παρόλα αυτά ο Μπούστο στο 86' έφερε ξανά τον Λεβαδειακό σε θέση ισχύος. Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει, καθώς στη φάση του 93ο λεπτού ο προωθημένος Κασμερίδης σκόραρε με κεφαλιά, στην απέλπιδα προσπάθεια του Αστέρα και χάρισε μια μεγάλη πρόκριση στην ομάδα της δυτικής Αττικής.

Λεβαδειακός: Πρζιρόφσκι, Μουλόπουλος, Μανόλο, Μάγκας, Ιωαννίδης, Ορτέγα, Κονέ, Σκέμπης (68' Νικολακάκης), Γιάντσης (81' Μπούστο), Μάρτινς, Μάντζιος

Αστέρας Μαγούλας: Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος (64' Γκόγκας), Στρατομήτρος, Κοτίτσας, Νόνης, Τριάντος, Έβερετ, Κάστρο, Πολίτης, Κορνελάτος, Δημητριάδης (80' Στρατάκης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK