Νίκη Βόλου-Πανθρακικός 1-1

Εξ ορισμού η αποστολή της Νίκης Βόλου ήταν δύσκολη μετά το 0-2 του πρώτου αγώνα και έγινε σχεδόν αδύνατη μετά το γκολ του Βαϊρουά. Η ομάδα του Στέλιου Μανωλά αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου, αλλά τουλάχιστον ισοφάρισε (1-1).

Νίκη Βόλου-Πανθρακικός 1-1

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είχε στόχο να κρατήσει το σκορ του πρώτου αγώνα εξ ου η εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο. Η Νίκη Βόλου είχε συντριπτική υπεροχή, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το πρώτο γκολ που θα την έβαζε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Πανθρακικός, με τον... συνήθη Βαϊρουά, άνοιξε το σκορ στο 57' και ουσιαστικά έδωσε τέλος στη... σεμνή τελετή. Η άμεση ισοφάριση των γηπεδούχων με τον Κυριάκο τέσσερα λεπτά αργότερα δεν έφερε κάτι παραπάνω από το τελικό 1-1 όπου σφράγισε την πρόκριση του Πανθρακικού στους "16". Το κακό για τον Δερμιτζάκη είναι ότι έχασε λόγω τραυματισμού τον Βαϊρουά.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Παπαδόπουλος (58' Μήτσης), Καρατζάς, Βέρτζος (75' Μκρτσιάν), Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης, Κυριάκος, Ουέλινγκτον, Φλίγκος (70' λ.τ Σκούφαλης), Σαμαράς.

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Κυβελίδης (80' Κοντογουλίδης), Μίνγκας (88' Μοσχάκης), Λαδάκης, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Μπαϊκαρά, Σερφά, Λουσέρο, Βαϊρουά (72' λ.τ Γωνιάδης), Μουνάφο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK