Νίκη Βόλου-Πανθρακικός 2-1

Προβάδισμα πρόκρισης στους "16" του Κυπέλλου πήρε η Νίκη μετά τη νίκη της επί του Πανθρακικού με 2-1 στο Βόλο. Μεγάλο ενδιαφέρον πλέον για τη ρεβάνς της Κομοτηνής.

Νίκη Βόλου-Πανθρακικός 2-1

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, ο Πανθρακικός όχι μόνο μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 12' με το γκολ του Ρομέου.

Η Νίκη πάντως δεν τα παράτησε και άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε πέντε λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου με το τέρμα του Ισάακ ενώ με τον ίδιο...δράστη οι Βολιώτες κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 51'.

Η ολική ανατροπή του σκορ αφύπνισε τους Θρακιώτες που αύξησαν τα ποσοστά κατοχής της μπάλας και εγκαταστάθηκαν στα καρέ του Αποστολίδη. Εχασαν σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Παπαγεωργίου στο 83' αλλά δεν ευτύχησαν να φτάσουν στην ισοφάριση γεγονός που καθιστά δύσκολο το έργο τους στη ρεβάνς.

Οι συνθέσεις

Νίκη Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Μπακάλης, Ακασού (62' Σεϊμάν), Γέσιτς (72' Μπιτσάκος), Μανουσάκης (46' λ.τ Ανιέτε), Ισαάκ, Τζιώρας.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Τριανταφύλλου, Πόποβιτς, Zεκίνια, Χρήστου (57' Παπαγεωργίου), Ρομέου (76' Ρομέου), Κατσικόκερης (57' Κάσες), Ζος, Σκλιοπίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK