OΦΗ-Απόλλων Σμύρνης 1-0

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου έκανε την Τετάρτη ο ΟΦΗ ο οποίος νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Γεντί Κουλέ". Το γκολ ο Παπάζογλου με πέναλτι στο 60'.

OΦΗ-Απόλλων Σμύρνης 1-0

Η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου ήταν πολύ μουδιασμένος και δημιούργησε μόλις μία φάση για γκολ, αυτή του Περογαμβράκη στο 22'.

Με την προσθήκη του Σίσιτς από το 46' η ομάδα του Νίκου Αναστασόπουλο παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη, απείλησε περισσότερο την εστία του Αθανασίου και δικαιώθηκε για την υπεροχή της στη φάση του 59'. Ο Περογαμβράκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Παπάζογλου εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών.

Ο ΟΦΗ έχασε σημαντικές ευκαιρίες στη συνέχεια για να διευρύνει το προβάδισμά του, αλλά η σημαντική αδυναμία των παικτών του στην τελική προσπάθεια του στέρησε το δεύτερο γκολ.

Ο Απόλλωνας ξύπνησε μόλις στο τελευταίο δεκάλεπτο χωρίς όμως να προλάβει να απειλήσει με αξιώσεις τον Γουναρίδη.

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Κουρδάκης, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Μπανούσης (79' Νύκταρης), Ιωαννίδης (46' Σίσιτς), Ζορμπάς, Περογαμβράκης (84' Ροβίθης), Βιτώρος, Παπάζογλου

Απόλλων Αθηνών: Αθανασίου, Κωνσταντίνου, Κρουσταλέλης, Ιασωνίδης, Κύργιας, Λεοντίου (81' Αντωνόπουλος), Ντουτσαρίδης, Δημογιάννης (60' Καραχάλιος), Μανιάς, Διαμαντίδης, Τομαράς (68' Τομαράς)

*** Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στην ενίσχυση του 29χρονου φιλάθλου του ΟΦΗ Λευτέρη Βλαστού ο οποίος δίνει τον αγώνα να νικήσει τον καρκίνο και την Παρασκευή υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK