Πανσερραϊκός - Εργοτέλης 1-0 (παρ.)

Με γκολ του ντα Κόστα στο 19ο λεπτό της παράτασης, ο Πανσερραϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Εργοτέλη και πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πανσερραϊκός - Εργοτέλης 1-0 (παρ.)

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δύο καλές στιγμές για την κρητική ομάδα και μία αναγκαστική αλλαγή (ο Ζούνιορ υπέστη τράβηγμα και αντικαταστάθηκε από τον Μπέτο) ήταν τα μοναδικά αξιοσημείωτα γεγονότα ενός βαρετού πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός ήταν σαφέστατα πιο απειλητικός και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί αν στο 50' ο Τριανταφύλλου δεν καθυστερούσε και στο 55' ο Ντιόγκο πλάσαρε άουτ από καλή θέση.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 81ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεάλ, ο Κουτζαβασίλης μπλόκαρε στη γωνιά του.

Τελικά οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση, όπου μετά από ολιγωρία του Γιαλούση, ο Γκούρτσας του έκλεψε την μπάλα, έκανε το γύρισμα και ο ντα Κόστα με κοντινό πλασέ χάρισε την πρόκριση στον Πανσερραϊκό. Βάσει εικόνας αγώνα στον έξτρα χρόνο, τα "λιοντάρια" άξιζαν τη νίκη.

Να σημειωθεί πως ο παίκτης που έβγαλε την ασίστ για το γκολ (Γκούρτσας) είχε περάσει ως αλλαγή ένα λεπτό νωρίτερα.

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Το γεγονός ότι ο Πανσερραϊκός κέρδισε κατά κράτος τη "μάχη" του κέντρου στην παράταση. Η πίεση προς την εστία του Πίρσον ήταν μεγάλη και τελικά το γκολ δεν αποφεύχθηκε.

MVP

Ο Δημήτρης Γκούρτσας. Μπήκε στο 108' του αγώνα και ένα λεπτό αργότερα έδωσε έτοιμο γκολ στον ντα Κόστα, που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Ο Λευτέρης Γιαλούσης. Καθυστέρησε χαρακτηριστικά να διώξει την μπάλα και τελικά η ομάδα του δέχθηκε γκολ και αποκλείστηκε.

Οι συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Δημητρίου): Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Κ, Ντιόγκο (69' Κονέ), Μιλένκοβιτς, Σαλαμαστράκης, Τριανταφύλλου Δ, Στεφανίδης, Μουσικάκης (59' ντα Κόστα), Βουτσιάς, Τσαούσης (108' Γκούρτσας), Παντελιάδης.

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πίρσον, Γιαλούσης, Χίμπλιγκερ, Βίσιο, Κατσικοκέρης, Σίλβα Ζούνιορ (27' Μπέτο, 67' Ολίσε), Ρέντζας, Φραγκουλάκης, Κυριακίδης, Λεάλ, Σασιασβίλι (93' Τζανακάκης).

News 24/7

24MEDIA NETWORK