Πανθρακικός - Νίκη Βόλου 2-0

Τα τέρματα των Ντενίζ Μαϊκαρά και Λεωνίδα Κυβελίδη έκριναν την πρώτη αναμέτρηση του Πανθρακικού με τη Νίκη Βόλου, με το τελικό 2-0 να δίνει σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα της Κομοτηνής.

Πανθρακικός - Νίκη Βόλου 2-0
INTIME SPORTS

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έδειξαν τις προσθέσεις τους, έχοντας τον έλεγχο της μπάλας και ψάχνοντας διαδρόμου για την εστία του Ηλία Βούρα. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Μπαϊκαρά άνοιξε το σκορ και έχοντας ως δεδομένο τον χαμηλό ρυθμό και το κακό θέαμα λόγω του βαλτωμένου από τη βροχή αγωνιστικού χώρου, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη δεν κινδύνεψε.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες ακόμα και μετά το γκολ που σημείωσαν, με τους Θεσσαλούς να μην απειλούν και να αναγκάζουν το Στέλιο Μανωλά να ρίξει τους Κώστα Φλίγκο και Μανώλη Σκούφαλη από το ημίχρονο. Ούτε η δική τους παρουσία άλλαξε τα δεδομένα, αφού ο -σε πολύ καλή μέρα- Κυβελίδης έγραψε το 2-0 στο 53ο λεπτό και ουσιαστικά "καθάρισε" την υπόθεση νίκη για τον Πανθρακικό. Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο 26χρονος επιθετικός έχασε σπουδαία ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά το σκορ διατηρήθηκε ίδιο μέχρι τέλους.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης, Χρήστου, Σερφά, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Καστελάν. Μπαϊκαρά, Μίνγκας (78' Γωνιάδης), Βαϊρουά (71' Μοσχάκης), Κυβελίδης (86' Κοντογουλίδης)

Νίκη Βόλου: Βούρας, Μήτσης, Βέρτζος, Καρατζάς, Ψιάνος, Πουρτουλίδης, Ριζογιάννης, Παπαδόπουλος (70' Κυριάκος), Μεκρτσιάν (46' Φλίγκος), Ουέλιγκτον, Γιάκομπ (46' Σκούφαλης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK