ΠΑΟΚ - Ακαδημία Πλαταμώνα 2-1

Την πρόκριση στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με σκορ 2-1 την Ακαδημία Πλαταμώνα στην Τούμπα, μετά και το 3-1 του 1ου αγώνα.

ΠΑΟΚ - Ακαδημία Πλαταμώνα 2-1

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και θέλησε να επιβάλλει το ρυθμό του. Οι πιτσιρικάδες του "Δικεφάλου" θέλησαν να αποδείξουν πολλά και γι'αυτό προσπάθησαν να δώσουν ρυθμό στο παιχνίδι. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και αυτό έδωσε δικαίωμα στον Γιώργο Δώνη να δοκιμάσει κάποια πράγματα, όπως να αλλάζει συνεχώς την επιθετική του τριπλέτα (Λόρενς, Ρομπέρ και Γιάννου), αλλά και τον παίκτη που αγωνίζεται πίσω από την επιθετική γραμμή (Πέλκας). Στο 36' ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με κεφαλιά - "ψαράκι" του Γιάννου. Λίγο αργότερα, ο Αποστολόπουλος είχε πλασέ στο δοκάρι.

Στο 2ο ημίχρονο ο "δικέφαλος" μπήκε μουδιασμένος, αλλά ακόμα και με χαμηλό τέμπο, δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές. Στο 64' ο ΠΑΟΚ έκανε δύο τα τέρματα του, με τον Σταφυλίδη να χρίζεται σκόρερ για πρώτη φορα τη φετινή σεζόν (παίζοντας ως αρχηγός επίσης για "παρθενική" φορά). Στο 70ό λεπτό του αγώνα, ο Γιώργος Δώνης πραγματοποίησε τη δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του ΠΑΟΚ, βάζοντας τον Γιώργο Γεωργιάδη, έπειτα από απουσία 3 μηνών. Στο 74' ο Αιγινιακός προειδοποίησε τον ΠΑΟΚ, όταν το σουτ του Έξαρχου έφυγε λίγα μέτρα άουτ και 2 λεπτά αργότερα, ο Γιακουμής έκανε... δώρο στους φιλοξενούμενους ένα γκολ, όταν σε προσπάθεια να μπλοκάρει την παράλληλη σέντρα του Καθάριου, η μπάλα του έφυγε μέσα από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα του. Το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους, όμως, και ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Καλλιθέα ή Άρη.

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Βιβιάν, Ιντζίδης, Παναγιωτούδης, Κίτσιου (61' Πόποβιτς), Πέλκας, Λόρενς, Ρομπέρ (70' Γεωργιάδης), Γιάννου

Ακαδημία Πλαταμώνα: Ράπτης, Αχαλινόπουλος, Ζούρκος, Έξαρχος, Μπαμίχας (69' Μίχος), Καθάριος, Κυρτέγος (63' Μητρακας), Τασίδης, Λιόλιος, Κοσμίδης, Πλατάκης (41' Γιαουτζής)

Διαβάστε ακόμα

Δώνης: "Δύσκολη η περίπτωση του Βιειρίνια"

News 24/7

24MEDIA NETWORK