ΠΑΟΚ-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0

Καθαρό σκορ ενόψει της ρεβάνς εξασφάλισε στο πρώτο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά νίκησε 3-0 στην Τούμπα χωρίς να εντυπωσιάσει και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκρισή του στους "16".

ΠΑΟΚ-Αναγέννηση Καρδίτσας 3-0

Το live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Η πειραματική 11άδα που παρέταξε ο Στέφενς με μοναδικό βασικό τον Νίνη δεν απέδωσε τα αναμενόμενα κατά το πρώτο μέρος, πράγμα λογικό αν λάβει κάνεις υπόψη ότι η ομοιογένεια ήταν κάτι άγνωστο γι' αυτό το σχήμα. Παρόλα αυτά ο Δικέφαλος του Βορρά είχε τις καλές στιγμές του με τον Νέσιντ ο οποίος βρήκε μπροστά του όμως έναν εκπληκτικό Σιαράβα που κατέβασε τα ρολά.

Ο εκπληκτικός τερματοφύλακας της Αναγέννησης πάντως νικήθηκε στην πιο ακατάλληλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από δικό του μάλιστα λάθος σε σέντρα σουτ του Γεωργιάδη κάτι που σίγουρα δεν άξιζε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές του Στέφενς έκαναν τον ΠΑΟΚ πιο αποτελεσματικό και σίγουρα πιο ελκυστικό. Ο νεοεισελθείς Βούκιτς έπαιξε ωραία το ρόλο του πίσω από τον Νέσιντ και ο Λόρενς χάρισε ασφάλεια στις μεταβιβάσεις,στοιχεία που έφεραν αρκετές φορές τους γηπεδούχους στα καρέ της Καρδίτσας.

Μετά από διαδοχικές νίκες του Σιαράβα και πάλι επί του Νέσιντ, ο Βούκιτς βρήκε την ευκαιρία να γράψει το 2-0 στο 75' ενώ στο 83' ο Νέσιντ πήρε το αίμα του πίσω για τις προηγούμενες χαμένες ευκαιρίες διαμορφώνοντας το τελικό σκορ με κεφαλιά στο 83'.

MVP

Πρακτικός ο Γιώργος Γεωργιάδης. Από τα δικά του πόδια του ήρθε το 1-0 (σ' αυτό βοήθησε και το λάθος του Σιαράβα) από τη δική του σέντρα δημιουργήθηκε το 3-0.

Aδύναμος Κρίκος

Mόλις δύο τελικές σε όλο το ματς η Αναγέννηση, η μία εκ των οποίων από στημένο.

Σχόλιο

Ο Στέφενς θα έχει να λέει ότι η ομάδα του εξασφάλισε στην πρόκριση χωρίς να κουράσει τους βασικούς του παίκτες. Κέρδος σίγουρα ενόψει των κρίσιμων αγώνων με ΟΦΗ και Αλκμααρ. Η Αναγέννηση τέσταρε τις δυνάμεις της ενόψει της έναρξης της football league και τηρουμένων των αναλογιών δεν τα πήγε κι άσχημα.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Τζανδάρης (46' Βούκιτς), Γκαρσία (79' Τζαβέλλας) Νίνης (65' Λόρενς), Γεωργιάδης, Ολίσε, Νέτσιντ

Αναγέννηση: Σιαράβας, Ρόβας, Δημόπουλος (84' Μπουσινάκης), Κουκούλης, Γκουγκούδης, Καραχάλιος, Μίχος, Γήττας (63' Χατζηρίζος), Μπουντούρης, Κρανιώτης, Χλωρός (78' Μπιτέλης)

News 24/7

24MEDIA NETWORK