ΠΑΣ Γιάννινα - Αιγινιακός 0-0

Ένας νωθρός ΠΑΣ έδωσε τη δυνατότητα στον Αιγινιακό να φύγει με το 0-0 από τα Γιάννινα και να δώσει έξτρα ενδιαφέρον στη ρεβάνς (30/10, 15:30) για την πρόκριση στη 16άδα του κυπέλλου.

ΠΑΣ Γιάννινα - Αιγινιακός 0-0

Είναι ομάδα της Super League και έπαιζε στην έδρα της. Τίποτα εξ αυτών όμως δεν εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Σάββα Παντελίδη. Ο προπονητής του "Άγιαξ" επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που λογίζονται ως εφεδρείες στο πρωτάθλημα, αλλά η επιλογή του δεν έφερε φρεσκάδα στην 11άδα, αφού έλειπε η ομοιογένεια.

Η ομάδα των Ιωαννίνων εγκλωβίστηκε σ' έναν αργό ρυθμό με πολλά λάθη. Βίλα στο 14' και Βινσέντο στο 27' έχασαν ευκαιρίες για ν' ανοίξουν το σκορ, αυτές ωστόσο προήλθαν από προσωπικές πρωτοβουλίες και όχι συνολική πίεση.

Ο Αιγινιακός είχε φέρει το παιχνίδι στα δικά του μέτρα και δεν άφηνε τον ΠΑΣ να πατήσει με αξιώσεις την περιοχή του Τόλιου. Αντίθετα απείλησε με Χατζή και Μιλόσκοβιτς, την ίδια ώρα που ο Παντελίδης με τις αλλαγές του (Τσάβες, Ίλιτς, Τσουκαλάς) προσπαθούσε να διορθώσει τις ανορθογραφίες, χωρίς όμως χειροπιαστό αποτέλεσμα. Μάλιστα όσος κόσμος ήταν στο γήπεδο αποδοκίμασε στο φινάλε, παρά την ευκαιρία του Τσάβες στο 86' (έδιωξε σε κόρνερ ο Τόλιος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Σωτηρίου, Στρούνα, Ρουμπουλάκου, Μπέριος, Σκόνδρας, Κεϊτά, Αυγενικού (58' Τσουκαλάς), Βίλα, Βινσέντο (46' Τσάβες), Κοροβέσης, Γιάκος (46' Ίλιτς)

Αιγινιακός: Τόλιος, Κιβρακίδης (69' Πετκάκης), Σαμαράς, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο (65' Ζούρκος), Φερνάντες, Χατζής, Καρακατσάνης, Μιτρόφ (46' Μιλόσκοβιτς), Σίκιμιτς

News 24/7

24MEDIA NETWORK