Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μάντζιο (1 γκολ, 1 ασίστ), ο Λεβαδειακός έκαμψε την αντίσταση της Κέρκυρας, επικρατώντας με 2-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και απέκτησε σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Λεβαδειακός - Κέρκυρα 2-0
INTIME SPORTS

Ο Λεβαδειακός είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Γιάννη Αραμπατζή. Στον αντίποδα, οι παίκτες του Αλέκου Βοσνιάδη είχαν κλείσει τους χώρους και προσπαθούσαν να "χτυπήσουν" στην κόντρα. Στο 41' ο Κώστας Γεωργακόπουλος έχασε μία σημαντική ευκαιρία να βάλει την Κέρκυρα σε θέση οδηγού, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε μέσα από την μεγάλη περιοχή, πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Θοδωρή Μοσχονά.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Βοιωτοί μπήκαν δυνατά κι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 53', με τον... συνήθη ύποπτο, Βαγγέλη Μάντζιο. Ο έμπειρος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Αραμπατζή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου διαχειρίστηκε εξαιρετικά το υπέρ της προβάδισμα και διπλασίασε τα τέρματά της στο 90ό λεπτό. Ο Μάντζιος από εκτελεστής έγινε δημιουργός, γύρισε στο ύψος του πέναλτι στον Πέτρο Γιακουμάκη κι ο νεαρός άσος με σουτ στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ των "Φαιάκων".

Οι συνθέσεις

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Εντουίν, Μουλόπουλος, Μανωλάς, Μαχαίρας, Στάθης, Ναβάρο, Γιακουμάκης, Θέος (65' Νικολάου), Μάντζιος.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Βλάχος (69' Γκομέζ), Ντιόγκο (62' Κόντος), Κρητικός, Ντατίδης, Ζορμπάς, Φάμπιο, Μακρίδης, Γεωργακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι βαθμολογίες, τα στατιστικά και οι σκόρερ του Κυπέλλου 2015-2016

News 24/7

24MEDIA NETWORK