Εργοτέλης - Βέροια 0-2

Η Βέροια συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία, επικρατώντας με 0-2 του Εργοτέλη στο "Παγκρήτιο" για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, παραμένοντας πρωτοπόρος του 6ου ομίλου με 6 βαθμούς.

Εργοτέλης - Βέροια 0-2
INTIME SPORTS

H "Βασίλισσα του Βορρά" ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Βεργώνης πήρε την κεφαλιά και "νίκησε" τον τερματοφύλακα των "Κρητικών", Καβουσάκη. Ο Εργοτέλης είχε ανούσια κατοχή, απειλώντας μόνο με στημένες φάσεις, ενώ η σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου έγινε στο 45', όταν ο Νόσκοβιτς μπήκε στην περιοχή της Βέροιας από πλάγια θέση, όμως το πλασέ του έφυγε λίγο άουτ. Η Βέροια από την πλευρά της ήταν πιο ουσιαστική και σε αυτό βοήθησε το γρήγορο γκολ. Πρωταγωνιστής των προσπαθειών της ήταν ο Μπαργκάν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης μπήκε αποφασισμένος να ισοφαρίσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει κενούς χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες της Βέροιας. Στο 64' ο Μπεν έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Καβουσάκη να σώζει την ομάδα του με εξαιρετική απόκρουση. Όμως ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-0, με σουτ του Μπαργκάν το οποίο κόντραρε σε αμυντικό του Εργοτέλη και κρέμασε τον κρητικό τερματοφύλακα. Οι παίκτες του Εργοτέλη φανερά απογοητευμένοι από την εξέλιξη της αναμέτρησης προσπάθησαν να μπουν και πάλι στον αγώνα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Ρέντζας, Σαϊνάτι, Παντελάκης (60' Γιουσούφ), Πίτσος, Στράους, Μπογκντάνοφ, Κούτρης, Βλαχοδήμος (60' Μπρούνο), Μπαμ - Μπαμ (80' Κούρεζ), Νόσκοβιτς,

ΒΕΡΟΙΑ: Τόρρες, Τσιάμης (70' Εσπάρθα), Όστοϊτς, Καλί, Καταλά, Βεργώνης, Τζακιές (67' Παυλίδης), Μπαρντέρα,Κατίδης (74' Χάσελμπάινγκ), Μπεν, Μπαργκάν.

Το πρόγραμμα του 6ου ομίλου:

Ερμιονίδα - Απόλλων Σμύρνης (30/10, 15.00)

News 24/7

24MEDIA NETWORK