Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις στα Χανιά, η τοπική ομάδα παραχώρησε "λευκή ισοπαλία" στον Ολυμπιακό Βόλου και συνέχισε αήττητη στον 8ο όμιλο που μετέχει και ο Παναθηναϊκός. Έχασαν πέναλτι οι γηπεδούχοι στο 61' με τον Κασμερίδη.

Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου 0-0
INTIME SPORTS

Τα Χανιά συνέχισαν αήττητα και μετά τη δεύτερη αγωνιστική στον 8ο όμιλο, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου με 0-0.

Το ματς στην Κρήτη ήταν κακό με λίγες φάσεις, με μεγαλύτερη το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο 60ο λεπτό αλλά δεν μπόρεσε να το μετατρέψει σε γκολ ο Κασμερίδης. Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν αργός και οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο να μην δεχθούν γκολ και λιγότερο να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου 0-0
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Βόλου που προερχόταν από ήττα με 1-0 στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό, ήθελε πάση θυσία τη νίκη που θα του επέτρεπε να έχει ελπίδες πρόκρισης, όμως δεν τα κατάφερε. Στο 37ο λεπτό, ο Θέος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Σικαλιά ύστερα από μπαλιά 40 μέτρων, κατέβασε τη μπάλα, αλλά το σουτ δεν ήταν δυνατό και ο Σικαλιάς μπλόκαρε.

Στην επανάληψη είδαμε ένα καλύτερο αγώνα από άποψη φάσεων. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ και στο 61ο χάθηκε το πέναλτι από πλευράς Χανίων. Τελικά η "λευκή ισοπαλία" έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τα Χανιά να παραμένουν στην 1η θέση του 8ου ομίλου με 4 βαθμούς, και τον Ολυμπιακό Βόλου στην 3η με 1.

Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Παγώνης, Παπατζίκος, Γκότοβος, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Καμινιώτης (46' Κρητικός), Γουέλκαμ, Οικονομόπουλος, Μαρτσάκης, Νύκταρης (46' Πάγκαλος)

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κασμερίδης, Μακρυδημήτρης Γιαλούσης (65' Σκοπελίτης), Ζέρης, Μαργαρίτης, Κεσίδης, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, Μέζα (55' Πινάρες), Θέος, Νικολιάς (46' Ντινόπουλος), Διαμαντόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK