Πανόπουλος: "Της κοντής ψ@@@@ς... της φταίνε οι τρίχες"

Η ήττα της Ξάνθης από την ΑΕΛ στη Λάρισα για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, έφερε το ξέσπασμα του Χρήστου Πανόπουλου, ο οποίος με δήλωσή του βάζει τέλος στις... δικαιολογίες!

Πανόπουλος: "Της κοντής ψ@@@@ς... της φταίνε οι τρίχες"

Αναλυτικά η δήλωση:

"Το να μη μιλάς δεν είναι αδυναμία, είναι επιλογή.

Ε λοιπόν, είναι ντροπή για μένα, για τον Προπονητή, για το Προπονητικό Τeam, και για τους Ποδοσφαιριστές οι άθλιες συνεχιζόμενες εμφανίσεις της ομάδας. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. ΚΑΜΜΙΑ!

Ας αφήσουμε το μπλα, μπλα ΟΛΟΙ, και τις δικαιολογίες και ας δούμε την αλήθεια, και η αλήθεια φαίνεται στο γήπεδο.

Ας ξυπνήσουν όσοι πρέπει να ξυπνήσουν, μην τους ξυπνήσουν άλλοι".

Λίγη ώρα αργότερα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου προχώρησε σε συμπληρωματική δήλωση:

"Και επειδή σε μια ομάδα ανθρώπων μπορεί να υπάρχουν στόκοι, ηλίθιοι ή βλάκες, μπορεί να υπάρχουν κι ως εκ τούτου να συνεχίσουν να ξεστομίζουν την οποιαδήποτε δικαιολογία, έχω να τους πω το εξής: "Της κοντής της......., της φταίνε οι τρίχες". Τώρα είμαι σίγουρος ότι δεν θα βρεθεί κανένας για να ξεστομίσει την παραμικρή δικαιολογία, για να μην εκτεθεί κιόλας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΛ - Ξάνθη 1-0

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

 

Πρώτη Σελίδα