Κεκλεισμένων των θυρών το ΑΕΛ - ΑΕΚ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League τιμώρησε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 33.375 ευρώ χρηματικό πρόστιμο την ΑΕΛ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Κεκλεισμένων των θυρών το ΑΕΛ - ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Χωρίς κόσμο θα υποδεχθεί η Λάρισα την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Football League τιμώρησε τους "βυσσινί" με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Παράλληλα, η ΑΕΛ καλείται πληρώσει 33.375 ευρώ ως πρόστιμο. Βέβαια, σε περίπτωση που οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές προχωρήσουν σε αποχή, όπως έχουν ανακοινώσει, η ΑΕΛ θα υποδεχθεί χωρίς φιλάθλους τη Ζάκυνθο για τη 15η αγωνιστική της Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της FOOTBALL LEAGUE πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ χρηματική ποινή έξι χιλιάδων επτακοσίων πενήντα(6.750) ευρώ για την πρώτη πράξη και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μια (1) αγωνιστική για τη δεύτερη πράξη. Καθόρισε συνολική χρηματική ποινή τριάντα τριών χιλιάδων τριακοσίων εβδομήντα πέντε (33.375) ευρώ (αγώνας της 27-11-2015 με ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK