Πέρασε η Καβάλα

Χωρίς να θέλξει με την απόδοσή της, η Καβάλα επικράτησε 2-0 του Παναιγιάλειου και προκρίθηκε στην τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Πήρε το εισιτήριο και ο Φωστήρας (5-4 τα Χανιά στα πέναλτι).

Πέρασε η Καβάλα

Καβάλα - Παναιγιάλειος 2-0

Ο αγωνιστικός χώρος του "Α. Καραγιάννη" δεν βρισκόταν στην καλύτερη κατάσταση εξαιτίας της συνεχούς βροχόπτωσης, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Καβάλα να πάρει το προβάδισμα στο 6ο λεπτό. Ο Μπρατσιάνι ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ο Ενσαλίβα νίκησε τον Μπαλτιμά από το σημείο του πέναλτι. Όσο περνούσε η ώρα ο Παναιγιάλειος ανέβαζε την απόδοσή του και στο 61ο λεπτό ο νεοεισελθών Αργυρόπουλος σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Αποστολίδη. Εν τέλει οι "αργοναύτες" κλείδωσαν την πρόκριση στο 80ό λεπτό όταν ο Μοκάκε βρήκε τον Πλιάγκα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μπαλτιμά και να γράψει το τελικό 2-0.

Καβάλα (Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Παγώνης, Ντιέ, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκάκε, Χλωρός (66' Ντόσης), Πλιάγκας (82' Αναστασόπουλος), Μπρατσιάνι (59' Μιγιάτοβιτς).

Παναιγιάλειος (Κουρμπανάς): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης (74' Μπουλούμπασης), Παπαχρήστος, Μαυρόπουλος, Μπούνας, Διαμαντόπουλος (46' Αργυρόπουλος), Σούλης, Γκοτσουλιάς, Λαζανάς, Π. Παπαδόπουλος (46' Ακπαρίδης), Σκαρτσίλας.

Πέρασε η Καβάλα

Φωστήρας - Χανιά 5-4 πέν. (0-0 κ.δ., παρ.)

Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών παιχνιδιού, ο Φωστήρας άγγιξε το γκολ όταν ο Παραράς σημάδεψε το δοκάρι του Παπαδόπουλου. Τα Χανιά απάντησαν με το ίδιο νόμισμα λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους με τον Κέρι (έστειλε την μπάλα με φάουλ στο οριζόντιο δοκάρι), ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις της κανονικής διάρκειας. Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα του Ταύρου δεν μπόρεσε να σκοράρει στην παράταση, με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι παίκτες του Ψυρόπουλου ήταν πιο ψύχραιμοι και με σκορ 5-4 πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Μοιραίος παίκτης για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Ιωαννίδης.

Φωστήρας (Ψυρόπουλος): Μπότος (72' Αρχοντάκης), Μπιλίτσης, Πεταβράκης, Παραράς, Τσώνης, Μπούμπας, Τασούλης, Βαβάτσικος, Σαρρής, Δωροβίνης, Χάμπας.

Χανιά (Σεροπιάν): Παπαδόπουλος, Κορτσινίδης, Μποχώνης, Ψυχουντάκης (70' Γωνιωτάκης), Πυθαρούλης, Βουρβαχάκης, Παπαδάκης (55' Ταταράκης), Κέρι, Δουμάνης, Πάγκαλος (81' Ιωαννίδης), Μποτωνάκης.

Τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Νίκη Βόλου 0-1

(68' Τάντιτς)

Πανσερραϊκός - Οδυσσέας Κορδελιού 2-1

(51' Τοντόροφ, 88' Γκουγκουλιάς / 1' Αχαλινόπουλος)

Εθνικός Σιδηροκάστρου - Τύρναβος 1-4

Θρασύβουλος - Βύζας Μεγάρων 1-0

Ολυμπιακός Βόλου - Καλλονή 5-3 πέν. (1-1 κ.δ., 1-1 παρ.)

(53' Γόγολος / 23' Λεοζίνιο)

Φωστήρας - Χανιά 5-4 πέν. (0-0 κ.δ., παρ.)

Καβάλα - Παναιγιάλειος 2-0

(6' πέν. Ενσαλίβα, 80' Πλιάγκας)

Το πρόγραμμα της τρίτης φάσης

Πανθρακικός - Νίκη Βόλου

Καβάλα - ΑΕΚ

Εθνικός Γαζώρου - Ξάνθη

Φωστήρας - Πανιώνιος

Βέροια - Θρασύβουλος

Τύρναβος - Κέρκυρα

ΠΑΣ Γιάννινα - Πανσερραϊκός

Ολυμπιακός - Παναχαϊκή

Λεβαδειακός - Πιερικός

Αιγινιακός - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός Βόλου - Ατρόμητος

ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης

Καλλιθέα - Άρης

Πλατανιάς - Αναγέννηση Καρδίτσας

ΑΕΛ - Αστέρας Τρίπολης

Παναθηναϊκός - Προοδευτική

*** Οι αγώνες είναι διπλοί. Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 28, 29 Νοεμβρίου και 12, 13 Δεκεμβρίου, ενώ η δεύτερη στις 19, 20, 22, 23 Δεκεμβρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK