Με Κάρολ κόντρα στον ΟΦΗ

Με τον Ρόι Κάρολ κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό της Τετάρτης με τον ΟΦΗ στο "Γεντί Κουλέ". Μώραλης για Βαλβέρδε και Σιόβα. Σενάρια εμπλέκουν τον Ισπανό προπονητή στη Βαλένθια.

Με Κάρολ κόντρα στον ΟΦΗ

Με τον “ήρωα της Μόσχας” Ρόι Κάρολ κάτω από τα δοκάρια του θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός να “σφραγίσει” το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου στον αγώνα ρεβάνς με τον ΟΦΗ την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Ο Βορειοϊρλανδός τερματοφύλακας, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο πρώτο ματς Κυπέλλου στο “Γ. Καραϊσκάκης” (1-0), επιστρέφει στο “Γεντί Κουλέ”, εκεί όπου έκανε ένα εξαιρετικό (πρώτο) εξάμηνο με τη φανέλα της κρητικής ομάδας, στοχεύοντας να κρατήσει το μηδέν στην ερυθρόλευκη εστία. Η τελευταία παρουσία του Κάρολ στο συγκεκριμένο γήπεδο (με τη φανέλα του ΟΦΗ) ήταν στις 28 Δεκεμβρίου 2011 στον αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Ο πολύπειρος γκολκίπερ, όμως, δεν θα είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο στη ενδεκάδα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Λογικά, στο αρχικό σχήμα θα επανεμφανιστεί κι ο Ιμπαγάσα, αν και ο Βαλβέρδε είναι σε δίλημμα μετά την καλή παρουσία του Μακούν στο Αγρίνιο. Ο Αργεντινός μέσος αγωνίστηκε τελευταία φορά στο ματς με τη Μέταλιστ στο Φάληρο στις 15 Μαρτίου (τραυματίστηκε στο 45ο λεπτό και αντικαταστάθηκε), κι έκτοτε με εξαίρεση το ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού που βρισκόταν στον πάγκο, σε όλα τα υπόλοιπα ματς ήταν εκτός αποστολής.

Ο Βαλβέρδε, όπως όλοι άλλωστε στον Ολυμπιακό, θέλουν να κλείσουν την περίοδο, όπως την άνοιξη του 2009, δηλαδή με την κατάκτηση του νταμπλ, γι΄ αυτό και ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα (οι “ερυθρόλευκοι” έχουν το σαφές προβάδισμα, αλλά το 1-0 του πρώτου αγώνα δεν τους εξασφαλίζει τίποτα).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού επιθυμεί δυναμικό ξεκίνημα και ει δυνατό ένα γρήγορο τέρμα, εμφανίζοντας οι “ερυθρόλευκοι” το αγωνιστικό πρόσωπο που είχαν κόντρα στον ΟΦΗ στο παιχνίδι του πρωταθλήματος (0-2).

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τους Κάρολ, Τοροσίδη, Α. Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Ορμπαϊθ, Μανιάτη, Ιμπαγάσα ή Μακούν, Αμπντούν, Φουστέρ και Μιραλάς. Διαθέσιμοι είναι και οι Τζιμπούρ, Χολέμπας, Μοντέστο, Ποτουρίδης, Διαμαντάκος και Μέγερι.

Βαλένθια για Βαλβέρδε

Όσο παραμένει θολό το τοπίο σχετικά με το μέλλον του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό, τόσο θα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα σχετικά με τον επαναπατρισμό του 48χρονου προπονητή. Η ισπανική ιστοσελίδα “nuevofutbol” ανέφερε ότι η διοίκηση της Βαλένθια έχει τον Ερνέστο στις πρώτες θέσεις της λίστας με τους υποψήφιους τεχνικούς, καθώς λήγει το συμβόλαιο του Ουνάι Έμερι και, όπως επισημαίνει, δύσκολα θα ανανεωθεί.

Εκτός από τον Βαλβέρδε, στη λίστα υπάρχουν και τα ονόματα του Χοακίν Καπαρός, Λοράν Μπλαν, Ντιντιέ Ντεσάν και Λουίς Μίγια.

* Στα των τιμωρημένων, ο Ολοφ Μέλμπεργκ θα εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Τζαμέλ Αμπντούν -επίσης μία αγωνιστική- θα εκτίσει την ποινή την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK