Μειώνονται οι πιθανότητες για Παπαδόπουλο

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ακολούθησε και την Τετάρτη (8/5) ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και όσο κυλάει ο χρόνος και δεν παίρνει μέρος στις προπονήσεις, μειώνονται και οι πιθανότητες για τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου.

Μειώνονται οι πιθανότητες για Παπαδόπουλο
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού πάντως το παλεύει (έχει υποστεί διάστρεμμα στη δεξιά ποδοκνημική) και ο Μίτσελ θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Πέμπτη (9/5), ενώ ο άμεσος συνεργάτης Βίκτορ Σάντσεθ και ο Αντώνης Νικοπολίδης ανέβασαν τον ρυθμό και την ένταση στην προπόνηση. Οι δύο τελευταίοι προχώρησαν σε αρκετές δοκιμές στο δίτερμα, ενώ κάποια στιγμή χρησιμοποίησαν δίπλα στους Φέισα και Μανιάτη, ως κεντρικό χαφ τον Πίνο. Το προβάδισμα πάντως φέρεται να έχει ο Γκρέκο, με εναλλακτική λύση τον Μασάντο. Στην επίθεση αγωνίστηκαν στο δίτερμα μαζί οι Αμπντούν, Φουστέρ και Μήτρογλου.

Στην προπόνηση δόθηκε έμφαση στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας και στα τελειώματα των φάσεων. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις κόρνερ. Με την ομάδα γυμνάστηκαν και οι νεαροί Ρουγκάλας και Ιωαννίδης, από την Κ20.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του τελικού

Πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων του Ολυμπιακού για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο και πωλήθηκαν περίπου 14.500 "μαγικά χαρτάκια". Η διάθεση συνεχίζεται στα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης".

Η ανακοίνωση

"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ενόψει του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης, ενημερώνει ότι αύριο Πέμπτη 09/05/2013 είναι η τελευταία ημέρα προτεραιότητας των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας από τα εκδοτήρια έξω από τις θύρες 25 και 5.

Επίσης, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για τους φιλάθλους της ομάδας μας που δεν έχουν εισιτήρια διαρκείας, από το εκδοτήριο έξω από την θύρα 17.

Οι τιμές είναι 15€, 20€, 25€ και 30€".

News 24/7

24MEDIA NETWORK