Mίτσελ: "Δεν είχαμε αποτέλεσμα"

Παράπονα από την αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών του στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή είχε ο Μίτσελ Γκονθάλεθ.

Mίτσελ: "Δεν είχαμε αποτέλεσμα"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: « Έχουμε ένα πολύ απαιτητικό πρόγραμμα μπροστά μας. Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα, την επόμενη Τετάρτη έχουμε την αναμέτρηση με τη Μάλμε για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θέλω να δω όλους τους παίκτες μου.

Από την προσπάθεια των παικτών μου έμεινα ικανοποιημένος, όχι όμως από το αποτέλεσμά τους. Παίξαμε πολύ κάτω των δυνατοτήτων μας, Είχαμε κακή κατοχή.

Σε κάθε περίπτωση, και ο αντίπαλος πιστεύουμε πως έκανε πολύ καλή δουλειά. Καταπληκτική δουλειά. Δεν φαίνεται ότι αυτή η ομάδα είναι στην δεύτερη κατηγορία. Το είχα πει από πριν στους ποδοσφαιριστές μου, ότι αυτή η ομάδα θα μπορούσε να είναι στις μεσαίες θέσεις της μεγάλης κατηγορίας. Μόνο στα τελευταία λεπτά, όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες, εκεί καταφέραμε να κάνουμε κάποιες καλύτερες ενέργειες. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, όμως σαν παιχνίδι πιστεύουμε πως έπρεπε να έχουμε παίξει καλύτερα».

Ο Φορτούνης μας φάνηκε καλός σήμερα, εκτός από την φυσική του κατάσταση η οποία χρειάζεται βελτίωση. Έδειξε σήμερα τις ικανότητές του και πιστεύουμε όσο περνάει ο χρόνος, στην διάρκεια της χρονιάς, θα μας δείξει τι μπορεί να κάνει και θα είναι ακόμα καλύτερος. Ο Μπενίτες είναι ένας παίκτης, πάρα πολύ νέος, πολύ ανυπόμονος, θέλει να κάνει περισσότερα πράγματα απ’ όσα μπορεί να κάνει και πιο γρήγορα απ’ όσο πρέπει. Είναι ένας μήνας περίπου, που έχει αλλάξει τελείως η ζωή του. Έχει μετακομίσει στην Ευρώπη. Έχει ξεκινήσει να προπονείται με τελείως διαφορετικό τρόπο. Σε μία ομάδα που κάνει τελείως διαφορετική προπόνηση, παίζει τελείως διαφορετική τακτική και προσπαθεί να προσαρμοστεί. Εμείς, όμως, που έχουμε δει στο φυσικό του περιβάλλον στην Παραγουάη, τις ικανότητές του, γνωρίζουμε πολύ καλά πως στο μέλλον θα βελτιωθεί και θα δείξει πολλά περισσότερα πράγματα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK