Νταρμπισάιρ στο Contra.gr: "Το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ το βλέπω συνέχεια στο κινητό μου!"

Ο Ματ Νταρμπισάιρ παρέμεινε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό 18 μήνες σκάρτους. Αυτό το χρονικό διάστημα όμως ήταν αρκετό για τον Αγγλο στράικερ έτσι ώστε να δεθεί με την πατρίδα μας και να μιλά γι' αυτήν με τα καλύτερα λόγια.

Νταρμπισάιρ στο Contra.gr: "Το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ το βλέπω συνέχεια στο κινητό μου!"

Οταν του στείλαμε το μήνυμα γι' αυτή τη συνέντευξη, που έχει φυσικά ως αφορμή τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ανταποκρίθηκε ευχαρίστως και εν συνεχεία μας ζήτησε και χίλιες φορές συγγνώμη όταν δεν μπόρεσε να είναι συνεπής στο πρώτο τηλεφωνικό ραντεβού. Ηταν όμως στο δεύτερο, "now I am ready" έγραφε το sms. Iδού το αποτέλεσμα της συνομιλίας του Contra.gr μ' έναν πραγματικό φίλο του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

- Aν σου έλεγαν να ξεχωρίσεις ένα από τα δύο πολύ σημαντικά γκολ που πέτυχες στην Ελλάδα, αυτό που ισοφάρισε τον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ και αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό τι θα απαντούσες;

"Koιτάξτε και τα δύο γκολ με έχουν σημαδέψει το ίδιο και τα θυμάμαι με νοσταλγία τώρα που μου τα ξαναφέρνεις στο νου. Θα σου έλεγα όμως ότι αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό με έχει σημαδέψει λίγο παραπάνω. Εχω πάντως έντονες αναμνήσεις και από τα δύο".

- Μπορείς να θυμηθείς και να μας περιγράψεις το γκολ που έστειλε τον τελικό του 2009 στην παράταση;

"Ναι, θυμάμαι ότι είχαμε να εκτελέσουμε ένα φάουλ (σ.σ ήταν γέμισμα του Τοροσίδη). Είχα μόλις επιστρέψει στο γήπεδο γιατί είχα τραυματιστεί σε μία από τις προηγούμενες φάσεις. Δεν αισθανόμουν καλά, αποφάσισα όμως να ξαναμπώ για να κάνουμε μία τελευταία προσπάθεια. Ηρθε η μπάλα στο κεφάλι μου, ξέφυγα από το μαρκάρισμα και πέτυχα το γκολ. Από εκεί και πέρα έγινε χαμός. Βλέπω αυτό το γκολ ξανά και ξανά σε βίντεο, το έχω στο κινητό μου".

- Παρακολουθείς τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού;

"Προσπαθώ να μαθαίνω τα αποτελέσματα, ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Απογοητεύτηκα πολύ όταν διαπίστωσα ότι η ομάδα έχασε από τον Παναθηναϊκό πριν δύο εβδομάδες. Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε αυτό. Δεν είδα το ματς επειδή δεν έχω ελληνικά κανάλια στην τηλεόραση αλλά το να το ακούς και μόνο είναι πολύ απογοητευτικό. Σου μιλάω ειλικρινά".

Νταρμπισάιρ στο Contra.gr: "Το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ το βλέπω συνέχεια στο κινητό μου!"
INTIME SPORTS

Ποια ομάδα θα προκριθεί; Παίξε στο Stoiximan.gr την ΑΕΚ στο 2.22 και τον Ολυμπιακό στο 1.61 για πρόκριση αυτή τη στιγμή!

"Μόνο για τον Ολυμπιακό"

- Μετάνιωσες που έφυγες από την ομάδα το 2010;

"Ηταν ουσιαστικά μία κοινή απόφαση. Δεν αγωνιζόμουν πολύ, είχα κάποιους τραυματισμούς που με έφεραν πίσω, έπρεπε, νομίζω, εκείνη την εποχή να επιστρέψω στη χώρα μου και αυτό έκανα. Πάνω από όλα ήθελα να παίξω και να αφήσω πίσω μου τους τραυματισμούς. Ομως αν τώρα γύριζα πίσω το χρόνο, θα σου έλεγα ότι θα υπέγραφα νέο συμβόλαιο. Τέλος πάντων έφυγα. Πέρασα πάντως υπέροχα στην Ελλάδα".

- Θα επέστρεφες ποτέ στην Ελλάδα για να παίξεις;

"Γιατί όχι; Θα ήταν πραγματικά υπέροχο να επιστρέψω να παίξω ξανά για τον Ολυμπιακό".

- Μόνο για τον Ολυμπιακό δηλαδή, για καμία άλλη ομάδα;

"Οχι, δεν θα το ήθελα για κάποια άλλη ομάδα. Ειδικά για τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να μην με παρεξηγείτε. Απλώς έμαθα ότι όταν παίζεις στον Ολυμπιακό, μετά δεν μπορείς να παίξεις και στον Παναθηναϊκό. Και το αντίθετο. Καταλαβαίνω τους οπαδούς του Ολυμπιακού σ΄αυτό".

- Πως θα χαρακτήριζες την εν Ελλάδι εμπειρία σου γενικά;

"Ηταν φανταστικά, απίστευτα, τι άλλο μπορώ να πω. Ακόμα και τώρα μιλάω στους συμπατριώτες μου γι' αυτήν την εμπειρία και κυρίως για τον εκπληκτικό κόσμο. Επαιξα σε μία πραγματικά μεγάλη ομάδα και πραγματικά νιώθω τυχερός που είχα αυτήν την ευκαιρία στην καριέρα μου".

- Τι νοσταλγείς από την Ελλάδα;

"Την ατμόσφαιρα στα γήπεδα, την οπαδική τρέλα που υπάρχει στη χώρα σας. Και φυσικά τον τρόπο ζωής σας. Για τα παιδιά μου και τη σύζυγό μου ήταν κάτι φανταστικό το πως περνούσαν στην Ελλάδα. Ειδικά για τα παιδιά που κολυμπούσαν συνέχεια στην πισίνα".

Νταρμπισάιρ στο Contra.gr: "Το γκολ κόντρα στην ΑΕΚ το βλέπω συνέχεια στο κινητό μου!"
INTIME SPORTS

"Σας ευχαριστώ για την εμπειρία"

- Πως είναι τώρα η καριέρα σου;

"Παίζω στη Ρόδεραμ, στην Τσάμπιονσιπ, είμαι καλά, σκοράρω όποτε μου δίνεται η δυνατότητα, γενικά είμαι ευχαριστημένος. Προσπαθώ να το διασκεδάζω και αυτό θα ήθελα να κάνω και στο μέλλον. Το πιο σημαντικό είναι να διασκεδάζεις με αυτό που κάνεις".

- Θα συμβούλευες κάποιον άλλο Άγγλο παίκτη να παίξει στην Ελλάδα;

"Εννοείται. Θα του έλεγα πήγαινε να παίξεις εκεί και να τα πας καλά. Αλλά αν δεν τα πας καλά, θα έχεις πρόβλημα (γέλια). Εντάξει αστειεύομαι, αυτό ισχύει όπου παίζεται ποδόσφαιρο στον πλανήτη. Αλλά στην Ελλάδα ακόμα και την πίεση, ακόμα και την κριτική των media την απόλαυσα πραγματικά. Ηταν κάτι μοναδικό".

- Στείλε ένα μήνυμα στους φίλους του Ολυμπιακού που θα διαβάσουν αυτή τη συνέντευξη...

"Θέλω κατ' αρχήν να ευχηθώ νίκη και πρόκριση την Τετάρτη για να ευχαριστηθεί ο κόσμος του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα απόλαυσα στην Ελλάδα. Ενιωσα τόσο ευπρόσδεκτος, όσο εγώ όσο και η οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε αυτήν την ευκαιρία, ήταν μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK