"Σεβόμαστε τον Αστέρα"

Ο Μίτσελ που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και ο Γιάννης Μανιάτης εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του κυπέλλου, οι οποίοι υποστήριξαν μεταξύ άλλων πως σέβονται τον Αστέρα, τον οποίο θεωρούν πολύ δυνατή ομάδα.

"Σεβόμαστε τον Αστέρα"
mitsel1.jpg

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Μίτσελ: "Ευχαριστώ τους πάντες για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την υγεία μου. Είμαι καλά, αύριο θα είμαι εδώ. Ευτυχώς στο ποδόσφαιρο πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και αυτοί θα αγωνιστούν αύριο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές γιατί δούλεψαν το ίδιο και ακόμη πιο δυνατά.

Σεβόμαστε τον αντίπαλο. Ξέρουμε τη σημασία. Είμαστε ο Ολυμπιακός και θα έρθουμε να παίξουμε για να κερδίσουμε. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Έχουμε αποφασίσει πως θα παίξουμε, ποια πλάνα θα έχουμε και ποιοι θα είναι στον πάγκο.

Νοιώθω πάντα υποχρέωση να κερδίζω όταν παίζω. Νοιώθω καλά να πηγαίνω ως φαβορί γιατί αυτό δείχνει ότι είμαστε καλοί. Έχουμε απέναντι μας μια καταπληκτική ομάδα που έχει ίδιο στόχο με εμάς. Όποιος νομίζει ότι θα κερδίσουμε μόνο με ταμπέλα, ιστορία και φανέλα κάνει λάθος.

Ο Αστέρας είναι δυνατή ομάδα και ενωμένη που δεν χαρίζει τίποτα. Είναι στον τελικό γιατί είναι η καλύτερη ομάδα μαζί με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Έκανε ένα καλό πρωτάθλημα και πιστεύω ότι μαζί με τον ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να παλέψουμε και να αγωνιστούμε όσο καλύτερα γίνεται από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όποιος πιστεύει ότι ο Αστέρας θα μας προσφέρει το Κύπελλο είναι γελασμένος.

Είναι σημαντικό ματς. Θέλω πολύ να το κερδίσω γιατί στην καριέρα μου -και ω ποδοσφαιριστής- μόνο μια φορά έχω κατακτήσει το νταμπλ. Είναι καλή ευκαιρία να δείξουμε την κλάση του συλλόγου και ποιο είναι το μέλλον μας. Να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα".

Οι δηλώσεις του Γιάννη Μανιάτη:

"Θέλουμε το νταμπλ για εμάς και για τον κόσμο. Εφέτος δεν παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αύριο πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο.

Είναι κίνητρο το νταμπλ. Όλοι οι παίκτες το θέλουμε. Και για εμένα είναι στόχος και θέλω να παίρνω πολλά τρόπαια. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι συνεπής σε κάθε τελικό και να κατακτά κάθε Κύπελλο και κάθε πρωτάθλημα.

Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αστέρας έχει τη δεύτερη καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα μετά από εμάς. Πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο και όχι να κοιτάξουμε το θέαμα. Δεν είναι ώρα αύριο να κοιτάξουμε το θέαμα. Το θέαμα και το καλό ποδόσφαιρο πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε να το παίζουμε τη νέα χρονιά με τον προπονητή μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK