Το κίνητρο του Τσόρι κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός "δίνει τα ρέστα" του σήμερα (26/4) στο ΟΑΚΑ στον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στην ΑΕΚ και όπως είναι φυσικό οι "ερυθρόλευκοι" οφείλουν να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ο Τσόρι φρόντισε να το δείξει αυτό. (PHOTO)

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Από την αρχή της χρονιάς βρέθηκε μεταξύ πάγκου και εξέδρας, αφού οι σχέσεις του με τον Πάουλο Μπέντο δεν ήταν και οι καλύτερες. Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεθ έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από την ερυθρόλευκη εξέδρα και νιώθει και ο ίδιος αναπόσπαστο κομμάτι του Ολυμπιακού.

Μετά τη φυγή του Πορτογάλου τεχνικού, παίρνει συνέχεια χρόνο συμμετοχής με τον ίδιο να διανύει τον τελευταίο χρόνο στο συμβόλαιό του. Αν θα ανανεώσει ή όχι είναι άγνωστο, αλλά ο αρχηγός του Ολυμπιακού θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την φετινή χρονιά.

Και αυτό αποδεικνύει και το αρχηγικό ποστ του Τσόρι στο instagram, ενόψει του δύσκολου ημιτελικού με την ΑΕΚ (προηγείται με 2-1). "Έχουμε λόγους να νικήσουμε σήμερα! Πάμε να δώσουμε τα πάντα" έγραψε ο Αργεντινός δίνοντας το σύνθημα για τη... μάχη του ημιτελικού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK