Ρόκα: "Να κερδίσουμε και τον Παναθηναϊκό"

Με δεδομένη την επιθυμία του Μανουέλ Ρόκα ο Ολυμπιακός Βόλου να νικάει σε κάθε ματς, οι μονομαχίες με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου δεν αποτελούν εξαίρεση στον κανόνα.

Ρόκα: "Να κερδίσουμε και τον Παναθηναϊκό"

"Κάθε παιχνίδι που παίζουμε θέλουμε να νιώθουμε νικητές. Δεν νομίζω κανένας παίκτης να παίξει το παιχνίδι και να λέει ότι αν χάσουμε δεν πειράζει. Αυτή δεν είναι νοοτροπία ενός πρωταθλητή. Ό,τι και να είναι θέλεις να κερδίσεις. Δεν αξίζει αλλιώς να κάνεις προπόνηση κάθε μέρα, να κάνεις χιλιόμετρα κάθε δύο τρεις μέρες. Οι παίκτες και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν αυτό τον εγωισμό. Είναι αντίπαλος δύσκολος, αλλά εμείς θέλουμε βεβαίως να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι", είπε σχετικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου.

Αναφορικά με τον επαναληπτικό της Ελευσίνας, ο Μανουέλ Ρόκα είπε: "Παρότι ήρθαμε με 2-0 υπέρ μας από την αρχή ήθελα να μεταφέρω στους παίκτες πώς εμάς μας ενδιαφέρει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, στο κύπελλο ή στο πρωτάθλημα. Έτσι είναι η νοοτροπία που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Ξεχάσαμε το 2-0 που πήραμε στην έδρα μας και θέλαμε να κάνουμε ένα παιχνίδι κανονικό και να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην τακτική και στη στρατηγική μας, για αυτή που μιλήσαμε πριν το παιχνίδι. Μετά στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε κάποιες δυσκολίες. Είναι φυσιολογικό νομίζω. Έχουμε την Κυριακή ένα παιχνίδι σημαντικό, μετά από τρεις μέρες, για αυτό νομίζω ότι το μυαλό μας ήταν εκεί. Διάθεση πάντα είχαμε μέχρι το τέλος. Το σκορ είναι 1-2, κερδίσαμε και αυτός είναι ο στόχος να νιώθεις νικητής ότι κι αν κάνεις".

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι η ομάδα του έπαιξε με κόντρα επίθεση, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου απάντησε: "Προσπαθούμε να παίξουμε με την μπάλα στα πόδια, αλλά όταν δεν είναι καλό το γήπεδο παίζουμε κόντρα επίθεση. Είμαστε απρόβλεπτη ομάδα. Μπορούμε και να παίρνουμε πρωτοβουλίες και να παίζουμε και κόντρα επίθεση. Δεν έχουμε μόνο ένα πλάνο και αυτό είναι το καλύτερο".

Για το νεοαποκτηθέντα Αλάξανδρο Νικολιά, τέλος, υπογράμμισε: "Ο Νικολιάς είναι ένας παίκτης που τον είδα πρώτη φορά όταν παίζαμε εναντίον της Γλυφάδας. Ηταν ο καλύτερος και κάναμε τη μεταγραφή και κάθε μέρα βλέπω στην προπόνηση ότι είναι γρήγορος, ότι έχει τα δύο πόδια και δουλεύει. Θα μας βοηθήσει σε αυτό το μεγάλο πρωτάθλημα που έχουμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK