Χωρίς Ζέκα και Σίλντενφελντ στον Βόλο

Με αλλαγές στην αποστολή και την ενδεκάδα, αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αναστασίου.

Χωρίς Ζέκα και Σίλντενφελντ στον Βόλο
INTIME SPORTS

Χωρίς τους Σίλντεφελντ, Ζέκα που επιλέχθηκε να ξεκουραστούν και τον Μέντες που αντιμετωπίζει έναν μικροτραυματισμό (μυϊκή ρήξη στο γαστροκνήμιο - θα τον αφήσει εκτός των δύο προσεχών αγώνων), αλλά με τους Μπούι και Ρισβάνη που επιστρέφουν στην αποστολή, ταξιδεύει ο Παναθηναϊκός για τον Βόλο, όπου στις 7 το απόγευμα αύριο θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό, στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδος. Στην αποστολή, για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, βρίσκεται και ο Σταματάκης.

Στις προθέσεις του Γιάννη Αναστασίου είναι να δώσει ανάσες σε ακόμη 1-2 πράσινους (πιθανότατα Χουχούμης αντί Νάνο), ενώ ο Λουκ Στιλ αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία του “τριφυλλιού”. Στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης, οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με τελειώματα φάσεων. Ατομικά προπονήθηκαν οι Μέντες, Μπεργκ και Σπυρόπουλος, οι δυο πρώτοι στο γυμναστήριο.

Η 20μελής αποστολή που επέλεξε ο Αναστασίου, απαρτίζεται από τους: Κοτσόλη, Στιλ, Αναγνωστόπουλο, Μπούρμπο, Χουχούμη, Κουτρουμπή, Τριανταφυλλόπουλο, Νάνο, Ρισβάνη, Λαγό, Δώνη, Πράνιτς, Σταματάκη, Ντίνα, Μπούι, Καρέλη, Κλωναρίδη, Ατζαγκούν, Πέτριτς και Μπαϊράμι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει τη συμπαράσταση οπαδών του, αφού η τοπική Αστυνομική Διεύθυνση αιτήθηκε σχετικά στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Από την ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι "η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, ανακοινώνει ότι, έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, την (19-09-2014) εκδόθηκε απόφαση από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, απαγορεύθηκε η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΕΑΚ) Βόλου και η διάθεση εισιτηρίων σ’ αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (24-09-2014) και ώρα 19:00, μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ, για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος της περιόδου 2014-2015, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK