Γεωργιάδης: "Δεν δόθηκε η δυνατότητα να παιχθεί ποδόσφαιρο"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την αποβολή του Μίροσλαβ Στοχ που άφησε τον ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες και επηρέασε την αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι.

Γεωργιάδης: "Δεν δόθηκε η δυνατότητα να παιχθεί ποδόσφαιρο"

Στο αρχικό σχόλιό του ο προπονητής του "Δικεφάλου" τόνισε: " Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα γι' αυτό έφτασε πολύ κοντά στο να αποκλείσει την Μάντσεστερ. Εμείς δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά με την ώθηση της έδρας ο Ολυμπιακός πίεσε ψηλά και κατάφερε από δικά μας λάθη να σημειώσει με δύο ευκαιρίες δύο γκολ. Μετά το 25' παίξαμε καλύτερα αλλά με το βαρύ σκορ στη πλάτη μας. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε γκολ στην πρώτη ουσιαστική μας ευκαιρία. Μετά δεν δόθηκε η ευκαιρία να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ισως 10 εναντίον 10, ίσως 11 εναντίον 11 να ήταν αλλιώς. Δεν μου αρέσει καθόλου ότι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αναγκαστήκαμε να παίξουμε με παίκτη λιγότερο και να έχουμε παθητικό ρόλο. Η ήττα δεν μας εκφράζει, έχουμε δύσκολο έργο, στον επαναληπτικό θέλουμε να περάσουμε εμείς στον τελικό".

Συνέχισε δε λέγοντας: " Η νίκη είναι νίκη, άρα έχει προβάδισμα ο Ολυμπιακός. Ήθελα να κάνω μία δήλωση, αλλά δεν την έκανε για μην δείξω μίζερος. Θα την κάνω τώρα, όμως. Αν είναι δυνατόν στο δεύτερο ματς να μην δοθεί πέναλτι και να τελειώσουν και οι δύο ομάδες με 11 παίκτες.

Όταν κάνει ένα λάθος ο παίκτης μας πρέπει να τιμωρείται, το ίδιο, όμως, ισχύει και για την αντίπαλη ομάδα.

Αναγκαστήκαμε να κάνουμε άμυνα παίξαμε ψυχωμένα είμαι περήφανος. Βέβαια ο παθητικός ρόλος δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ, δεν του αρμόζει να παίζει στο μισό γήπεδο. Γι αυτό είπα αυτό που είπε, θέλει όλη η Ελλάδα να δει ένα παιχνίδι με ισορροπία στους παίκτες. Και ο Ολυμπιακός μπορεί να φτιάξει ευκαιρίες και εμείς να φτιάξουμε φάσεις και να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι"

Ο Αθανασιάδης πήρε την μπάλα, απλώς, γνωρίζει κανείς τα συναισθήματα των παικτών εκείνη την ώρα; Δεν έκανε κάτι παράνομο. Πάντως πρέπει να διαχειριζόμαστε καλύτερα τις καταστάσεις. Δεν είναι το πρόβλημα ο Αθανασιάδης"

Μπήκαμε φοβισμένα και το πληρώσαμε. Ξέραμε ότι θα πιέσει ο Ολυμπιακός, έκαναν ατομικά λάθη οι παίκτες μας και πέτυχε τα τέρματα. Τα παιδιά το ήξεραν τι θα συμβεί, εμείς τους το είπαμε. Εντάξει παίζει και η αντίπαλη ομάδα.

Από το να μην κάνουμε τίποτα, να είμαστε νωχελικοί και να χάνουμε 4-0 και να νιώθουμε ντροπή, αν είναι να γίνει έτσι, λέω αν, καλύτερα να κάνουμε αυτό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK