Οι "εκλεκτοί" για τον τελικό

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ενώ νωρίτερα αντιπροσωπεία οπαδών της ομάδας μίλησε στους ποδοσφαιριστές.

Οι "εκλεκτοί" για τον τελικό

Η προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17:00 στην Τούμπα, αφιερώθηκε στην τακτική προσέγγιση του ματς σε επιθετικό και αμυντικό κομμάτι, τις στημένες φάσεις, ενώ μετά το τέλος της ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής (25/4) στην Αθήνα.

Αυτή αποτελείται από τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Γιακουμή, Λίνο, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νίνη, Μάρτενς, Λούκας, Στοχ, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδη, Χούσεν και Κουλούρη.

Εκτός αποστολής για λόγους τακτικής έμειναν οι Γιώργος Κατσικάς, Γιώργος Γεωργιάδης, Σεκού Ολίσε, οι τιμωρημένοι Μπίμπρας Νάτχο, Κώστας Κατσουράνης, Στέφανος Αθανασιάδης και ο τραυματίας Χέντβιχες Μαντούρο.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα φορέσουν φανέλα βασικού, ενώ η τελευταία θέση θα καλυφθεί είτε από τον Στέλιο Κίτσιου είτε από τον Σωτήρη Νίνη και αφορά τα χαφ.

Κατά τα φαινόμενα, η σύνθεση του ΠΑΟΚ (σε διάταξη 4-3-3) θα είναι η εξής: Γλύκος, Τζαβέλλας, Ινσαουράλδε, Βίτορ, Σκόνδρας, Κάτσε, Λάζαρ, Κίτσιου ή Νίνης, Λούκας, Στοχ και Σαλπιγγίδης.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στις 09:30 στην Τούμπα και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για το αεροδρόμιο "Μακεδονία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK