Σαν ομάδα του Σάντος

Το άριστο αμυντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με δέκα παίκτες στο "Γ. Καραϊσκάκης", που έρχεται σε αντίθεση με τα τελευταία έξι παιχνίδια του "Δικεφάλου" στο πρωτάθλημα.

Σαν ομάδα του Σάντος
INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ έχει να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στην Super League από τις 23 Φεβρουαρίου και τον αγώνα με τον Πανθρακικό στην Τούμπα. Εχει δεχθεί εννιά γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια και αιφνιδιάστηκε και από τον Ολυμπιακό στο ξεκίνημα του ημιτελικού στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μόλις στο 10' ο "Δικέφαλος" έχανε με 2-0, ωστόσο, σταδιακά βελτίωσε την αμυντική του λειτουργία και από το σημείο που έμεινε με δέκα παίκτες και μετά θύμισε ομάδα του... Σάντος.

Με πρωταγωνιστές του δύο κεντρικούς αμυντικούς του, Βίτορ και Ινσαουράλδε και τον Γλύκο να καθαρίζει πολλές φάσεις, ο "Δικέφαλος" από το σημείο της αποβολής του Στοχ και έπειτα έκανε την καλύτερη αμυντική εμφάνισή του την φετινή σεζόν. Εκτός του Τζαβέλλα που αρκετές φορές έχασε από την πλευρά τους τις φάσεις, ενώ έκανε και αρκετά αβίαστα λάθη, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο αμυντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ πήραν άριστα.

Η βοήθεια, εξάλλου, που πήρε ο ΠΑΟΚ από τα χιλιόμετρα που κατάπιε και πάλι ο Κάτσε και κάποιες καίριες επεμβάσεις του Λίνο ήταν κομβικές ώστε να κλειδώσουν οι διάδρομοι προς την εστία του Γλύκου και να οδηγηθεί ο "Δικέφαλος" σε μία εμφάνιση σκοπιμότητας που έφερε, όμως, το επιθυμητό αποτέλεσμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK