Τούντορ για Μπερμπάτοφ: "Ο κόσμος δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στα αποδυτήρια"

Ο Ιγκόρ Τούντορ, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και τόνισε πως η ενδεκάδα επιλέγεται με βάση το καλό της ομάδας, κι όχι των χρημάτων που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές.

Τούντορ για Μπερμπάτοφ: "Ο κόσμος δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στα αποδυτήρια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον Πανιώνιοστη Νέα Σμύρνη και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, όπως είναι λογικό, οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν την υπόθεση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, με τον Ιγκόρ Τούντορ να παίρνει ξεκάθαρη θέση για το συμβάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη τεχνικού:

"Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ δίνει μεγάλη σημασία στο τι κάνει ο Μπερμπάτοφ, γιατί ήταν ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Έχω διαφορετική άποψη επί του θέματος γιατί έχω να αντιμετωπίσω και καλούμαι να πάρω αποφάσεις για 20 ποδοσφαιριστές καθημερινά με γνώμονα το καλό της ομάδας.

Δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να μην θέλει το καλό της ομάδας. Ο κόσμος το βλέπει διαφορετικά, δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει στα αποδυτήρια, τις λεπτομέρειες εντός της ομάδας. Εγώ αποφασίζω σκεπτόμενος το καλό της ομάδας, έτσι όταν κάνω τις επιλογές για την ομάδα σκέφτομαι μόνο το καλύτερο για εκείνην.

Δεν θεωρώ ότι υπάρχει ομάδα στον κόσμο που βγάζει ενδεκάδα βάσει των χρημάτων που παίρνουν οι ποδοσφαιριστές της. Δεν γνωρίζω πόσα παίρνουν οι ποδοσφαιριστές...".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τούντορ: "Τα πάντα θα κριθούν στην Τούμπα"

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK