Άνετα στους "4" ο Παναθηναϊκός με διπλό στην Τρίπολη

Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις αλλά μέτριο θέαμα, ο Παναθηναϊκός πέτυχε γκολ στις καθυστερήσεις με τον Νίκο Μαρινάκη και πήρε το διπλό στην έδρα του Αστέρα. Πρόκριση για τους πράσινους στους "4" του κυπέλλου με συνολικό σκορ 5-0.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos panigiriki EUROKINISSI SPORTS

Χαραλαμπίδης και Ουζουνίδης προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα, από τη στιγμή που η πρόκριση είχε ήδη κριθεί μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα. Έτσι, είδαμε ένα ματς με ρυθμό, πάθος, αρκετές φάσεις, αλλά μέτριο ποιοτικά (λόγω λαθών).

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά και έχασε τρεις καλές στιγμές με τους Τσιλιανίδη, Μπαστιανό και Καλτσά, όμως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν σε ετοιμότητα. Οι πράσινοι απείλησαν στο 22ο λεπτό με εκτέλεση φάουλ του Λέτο, με τον Αθανασιάδη να διώχνει σε κόρνερ, ενώ την ίδια τύχη είχε σουτ του Μπουμάλ λίγο αργότερα.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ... ΤΕΛΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο ουσιαστικός στο δεύτερο μέρος και έχασε 2-3 καλές στιγμές. Ο Τσουκαλάς παραλίγο να βάλει αυτογκόλ στο 55ο λεπτό, με τον Αθανασιάδη να διώχνει σωτήρια, ενώ αργότερα Εμποκού και Μολέδο αστόχησαν από κοντά να ανοίξουν το σκορ.

Τελικά το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Νίκος Μαρινάκης στο 92ο λεπτό με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μέστο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΣΤΕΡΑΣ (Χαραλαμπίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Η. Ευαγγέλου, Γκαϊντουτσικ, Καλτσάς (Ιγκλέσιας 64'), Τσουκαλάς (Δημούτσος 63'), Μακροστέργιος, Τσιλιανίδης, Μπαστιανός, Στανισάβλιεβιτς (Φαρίνια 74'), Ιωαννίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνιδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Μέστο, Ευαγγέλου, Μολέντο, Χουχούμης, Ρέις, Λουντ, Π. Βλαχοδήμος, Μπουμάλ (Μαρινάκης 73'), Εμποκού (Χατζηγιοβάνης 66'), Λέτο (Μολίνς 61').

Σκόρερ: 0-1 (Μαρινάκης 92').

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK