Πανθρακικός-Βέροια 1-0

Ο Πανθρακικός νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι τη Βέροια (1-0 στην Κομοτηνή) και προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Σκόρερ της νίκης των Θρακιωτών ο Σαρακατσάνος.

Πανθρακικός-Βέροια 1-0

Σίγουρα για τον Πανθρακικό δεν αποτελεί προτεραιότητα το Κύπελλο. Αλλά τούτη την ιστορική ευκαιρία-για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου- δεν μπορούσε να την αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη η ομάδα της Θράκης.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης παρέταξε την ομάδα του με επιθετικούς προσανατολισμούς και παρά το γεγονός ότι κράτησε παίκτες στην εξέδρα για τις απαραίτητες ανάσες είδε τον Πανθρακικό να κάνει κλασικές ευκαιρίες και να σκοράρει με τον Σαρακατσάνο στο 39.

Η Βέροια, στην ίδια θέση περίπου με τον Πανθρακικό στο πρωτάθλημα, αντιμετώπισε τον αγώνα ως μία ακόμα υποχρέωση. Περιορίστηκε σε μία άγονη κατοχή της μπάλας αλλά στην άμυνα είχε πολλά κενά γεγονός που τελικά της στοίχισαν την ήττα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Μακεδόνες πλησίασαν με αξιώσεις το γκολ μόνο μία φορά, στο σουτ του Γκιγέρμο στο 44'.

Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης (Κοντογουλίδης 77'), Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Μακρυδημήτρης, Κάστσελαν, Μπαϊκαρά, Μουνάφο, Μίνγκα (Λουσέρο 53'), Τζάνης (Γωνιάδης 88').

Βέροια: Καντιμοίρης, Μπερτέν, Ρεάνο, Μπάρμπας, Τζημογιάννης, Κάρλος, Καλτσάς (Γεωργιάδης 75'), Παυλίδης (Γεωργέας 79'), Γκιγέρμο, Μοκάκε, Μάνος (Ιωάννου 66').

News 24/7

24MEDIA NETWORK