Preview: Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα

Διαβάστε τα τελευταία νέα και δείτε τις αποστολές του Αστέρα Τρίπολης και της Κέρκυρας λίγες ώρες πριν από το μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Preview: Αστέρας Τρίπολης - Κέρκυρα

Χωρίς Χακόμπο κόντρα στην Κέρκυρα

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης (21/02), ο Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για τον αγώνα κυπέλλου με την Κέρκυρα (22/02, 19:00).

Η αποστολή του Αστέρα απαρτίζεται αναλυτικά από τους παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές:

Μανώλης Στεφανάκος, Γιώργος Μπαντής, Τσίμο Ναβάρο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Δημήτρης Κουρμπέλης, Χουανίτο, Φερνάντο Ουσέρο, Αντώνης Λαδάκης, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Μάριο Μπρέσκα, Ροζέριο Μάρτινς, Έγκον, Ηλίας Σολάκης, Τάσος Μπακασέτας και Εμμάνουελ Περόνε.

Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Ξάνθη έμειναν εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Τσαμπούρης, Ράγιος και οι τραυματίες Χακόμπο, Αλβάρεζ, ενώ στον αντίποδα επέστρεψαν οι Αργυρόπουλος, Αρσενίεβιτς, Έγκον και Μπακασέτας.

Νοκ άουτ οι Βενέτης-Μπάρκογλου

Νοκ άουτ από τον προημιτελικό με τον Αστέρα Τρίπολης (Τετάρτη 22/02, 19:00) τέθηκαν οι Τάσος Βενέτης και Γιώργος Μπάρκογλου.

Οι δύο Κερκυραίοι άσοι δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το κοινό πρόβλημα τραυματισμού που έχουν (θλάση) και έμειναν εκτός αποστολής για το ιστορικό ματς με την αρκαδική ομάδα.

Εξάλλου, ο Χάβι Γκράθια άφησε εκτός και τον Θανάση Τσίγκα, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης στον Πλάντραφο ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα και αποτελείται από τους εξής: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Μαρτίν, Γκουστάβο, Όσμαν, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ, Σακελλαρίου, Ζιάμπαρης, Αγρίτης, Ιωάννου, Κοντοδήμος, Βιόπουλος, Καραλής, Μίχος, Καλαντζής, Ερίθε, Γραμμόζης.

Οι "Φαίακες" πέταξαν το απόγευμα για την Αθήνα, απ' όπου και μετέβησαν οδικώς για την Τρίπολη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK