Πρόκριση στην παράταση για Πλατανιά!

Ο Πλατανιάς όχι μόνο δεν υπέστη σοκ από το τέρμα του ΠΑΣ προς το τέλος της κανονικής διάρκειας αλλά με δύο γκολ στην παράταση πήρε μία πανάξια πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας αφού νίκησε 2-1!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ένα συγκλονιστικό ματς έλαβε χώρα στους "Ζωσιμάδες" μεταξύ του ΠΑΣ και του Πλατανιά με φόντο τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και εκείνοι που χαμογέλασαν διάπλατα στο φινάλε ήταν οι φιλοξενούμενοι.

Μετά από ένα πολύ καλό πρώτο μέρος όπου χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, οι Κρητικοί είχαν την τεράστια ευκαιρία να "καθαρίσουν" με την υπόθεση πρόκριση όταν κέρδισαν πέναλτι στο 65' και έμειναν με παίκτη περισσότερο (αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Μπέριος αφού απέκρουσε με το χέρι λίγο πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή δίκην γκολκίπερ), όμως ο Μανούσος έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Περιστερίδη!

Σαν να μην έφτανε αυτό ο ΠΑΣ σκόραρε με πλασέ του Ζάιρο στο 84', έκανε το 1-0 και έστειλε το ματς στην παράταση αφού ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως της ημίωρης παράτασης ήταν οι παίκτες του Παράσχου εκείνοι που επιβλήθηκαν πάνω στο χορτάρι. Αρχικά ο Γιορέντε ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 113' ενώ στο 120' ο Μανούσος έγραψε το τελικό 2-1 με σουτ στην κίνηση και έστειλε τους Κρητικούς στα προημιτελικά.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Κούτρης, Μιχαήλ, Μπέριος, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (28' Γιάκος), Νικολιάς (55' Κόντε), Ναδάλες (69' Σκόνδρας), Βιδάλ, Ζάιρο

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Βαντερσον, Κάργας, Πριντέτα (54' Στάθης), Μπανανά, Μουνάφο, Μαραγκός, Αποστολόπουλος (64' Σίγκνεβιτς), Γιορέντε, Μανούσος, Γιακουμάκης (79' Στανισάβλιεβιτς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK