Έφυγε ο Μάνταλος και ο Ολυμπιακός, "μπήκε" ο Σαββίδης (VIDEOS)

Παρόλο που η ατμόσφαιρα από τις εκατοντάδες καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ καθάρισε, ο Σταύρος Μάνταλος δεν έδωσε το σήμα για την έναρξη του μεγάλου αγώνα στην Τούμπα.

Έφυγε ο Μάνταλος και ο Ολυμπιακός, "μπήκε" ο Σαββίδης (VIDEOS)

Τη στιγμή που ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, χαρακτήριζε ντροπή τα όσα συνέβαιναν από τους οπαδούς, ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε συνεχείς διαβουλεύσεις με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Μέχρι και... ψάρια βρέθηκαν στον πάγκο των "ερυθρολεύκων", με τον Μάνταλο να ζητά να καθαριστεί το σημείο μέχρι τέλους ή ν' αντικατασταθεί ο πάγκος.

Σε κάποια στιγμή μάλιστα, μετά από 20 λεπτά συζητήσεων, αποχώρησε από το γήπεδο μαζί με τον Ολυμπιακό, περιμένοντας να υλοποιηθούν όλα όσα απαίτησε.

Όλα αυτά οδήγησαν τον Ιβάν Σαββίδη να κατέβει από τα επίσημα, να ζητήσει να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί και να προτείνει την αλλαγή των δύο πάγκων!

Μισή ώρα μετά την αποχώρησή του, γύρω στις 20:50, ο Μάνταλος με μπουφάν και όχι τη διαιτητική περιβολή, βγήκε ξανά στο γήπεδο αρχίζοντας νέο κύκλο συζητήσεων με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων. Παρών και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας. Από την άλλη πλευρά συμμετείχαν στην κουβέντα Γιάννης Βρέντζος (διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ) και Σάββας Θεοδωρίδης (αντιπρόεδρος).

Το παιχνίδι εν τέλει άρχισε εν τέλει στις 21:15, 75 λεπτά μετά την προγραμματισμένη έναρξή του.

Συνομιλία Μίτσελ - Μάνταλου

Τα ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού

Αποχώρηση διαιτητών

Καθαρισμός πάγκου

Ο Σαββίδης προτείνει αλλαγή πάγκων

Νέο κύκλος συζητήσεων

Στην κουβέντα και ο Ζήσης Βρύζας

Βρέντζον και Θεοδωρίδης στη συζήτηση

News 24/7

24MEDIA NETWORK