Φρούριο το ΟΑΚΑ και επιτόπια σύσκεψη

Αληθινό φρούριο θυμίζει πλέον το ΟΑΚΑ ενόψει τελικού, έπειτα από την τοποθέτηση των ειδικών συρματοπλεγμάτων και των πορτών στην τάφρο. Επί τόπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της ΕΛ.ΑΣ. παρουσία Ανδριανού.

Φρούριο το ΟΑΚΑ και επιτόπια σύσκεψη

Τα ειδικά συρματοπλέγματα και οι πόρτες που τοποθετήθηκαν στην τάφρο περιμετρικά των κερκίδων, αλλάζουν την εικόνα του ΟΑΚΑ που θυμίζει φρούριο στο οποίο το Σάββατο το βράδυ στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, όλοι εύχονται να μην ξεσπάσει... πόλεμος!

Παράλληλα, το πρωί της Πέμπτης, πραγματοποιήθηκε και επιτόπια σύσκεψη των επιτελών της ΕΛ.ΑΣ. στην οποία παρευρέθη και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ώστε να ενημερωθεί από κοντά για το επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας.

Μεταξύ άλλων, του αναλύθηκε όλο το πλάνο για την μετακίνηση των οπαδών, τον τρόπο προσέγγισης και εισόδου στο γήπεδο καθώς και τα σημεία στα οποία θα πραγματοποιούνται οι έλεγχοι.

Παρόντες ήταν ο Αττικάρχης, Γιάννης Διαμαντόπουλος, ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Σπύρος Παπασπύρου, ο διευθυντής Β.Α. Αττικής, Πέτρος Κωνσταντής, ο επιθεωρητής Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδας, κ. Μιχαιρίνας, ο αθλητικός εισαγγελέας και η διοίκηση του ΟΑΚΑ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK