Μπάχαλο με την έδρα του τελικού!

Μπορεί η ΕΠΟ να ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας της 6ης Μαϊου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά προφανώς λογάριαζε χωρίς την αστυνομία!

Μπάχαλο με την έδρα του τελικού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr ο αστυνομικός διευθυντής Βόλου Ταξίαρχος Γιάννης Τόλιας μόλις ενημερώθηκε για την απόφαση της Ομοσπονδίας ήταν αρνητικός και σε επικοινωνία του με την ΕΠΟ μετέφερε την άρνηση του αυτή.

Ο κ. Τόλιας φέρεται να επικαλείται το γεγονός ότι το Πανθεσσαλικό δεν έχει άδεια από την Επιτροπή της ΕΠΟ που εξέτασε τα υπόλοιπα στάδια (Παγκρήτιο, Καυτανζόγλειο, Παμπελοπονησιακό, AEL FC Arena), ούτε επίσης διαθέτει άδεια καταλληλότητας καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας!

Η απόφαση δηλαδή, για διεξαγωγή του τελικού στον Βόλο, εφόσον επιμείνει ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης είναι στον αέρα, και μία εβδομάδα πριν από την σέντρα η ΕΠΟ θα είναι ουσιαστικά στο σημείο μηδέν.

Σημειώνεται ότι το Παγκρήτιο αν και ήταν απόφαση της ΕΠΟ, εφόσον προκριθεί η ΑΕΚ, δεν προχώρησε αφού επίσης υπάρχουν προβλήματα με τις κάμερες και το στέγαστρο, ο ΠΑΟΚ δεν θέλει το Ολυμπιακό Στάδιο ενώ το “AEL FC Arena” δεν προχωράει λόγω μικρής χωρητικότητας.

Μάλιστα, ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις του στον Arena Fm της Θεσσαλονίκης αποκάλυψε άλλο ένα πρόβλημα που έχει το συγκεκριμένο γήπεδο. "Οι πολιτικοί απατεώνες εκείνης της αποχής κατασκεύασαν ένα γήπεδο που είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών αλλά στην ανατολική θύρα που χωράει 7.000, δεν έχει τουαλέτες. Αυτό ήταν οι πολιτικοί της Ελλάδας. Θύρα με 7.000 θέσεις χωρίς τουαλέτα. Θα φροντίσω όμως εγώ να έχει σύγχρονες τουαλέτες, το εγγυάται αυτό ο Αχιλλέας Μπέος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK