"Μπλόκο" από το ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου

Άλλο ένα "αγκάθι" βρίσκει η ΕΠΟ στην προσπάθεια της να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

"Μπλόκο" από το ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ απάντησε στην Ομοσπονδία ότι την συγκεκριμένη ημέρα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 18:15 το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και ως εκ τούτου το γήπεδο δεν είναι διαθέσιμο.

Η ΕΠΟ απάντησε ότι ο θεσμός του Κυπέλλου έχει προτεραιότητα και περιμένει την διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου αλλά το γεγονός ότι εξετάζει και άλλες περιπτώσεις γηπέδων όπως του Περιστερίου και της Νέας Σμύρνης (πάντα για την ίδια ημέρα), δείχνει ότι αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει το "μπλόκο" του ΟΑΚΑ.

Από την Ομοσπονδία περιμένουν παράλληλα, την Τετάρτη (11/5) από την περιφέρεια Αττικής την άδεια διεξαγωγής του αγώνα αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους, με δεδομένη την υπουργική απόφαση του Σταύρου Κοντονή για απαγόρευση διεξαγωγής του τελικού μέχρι τις 17 Μαΐου, παρά την αισιοδοξία που υπάρχει στο Πάρκο Γουδή.

Και όσο λύση δεν βρίσκεται, οι δύο πλευρές θα αναγκαστούν να ρίξουν νερό στο κρασί τους για να βρεθεί σύντομα μια αποδεκτή λύση και από τους δύο (ξένοι διαιτητές για παράδειγμα).

News 24/7

24MEDIA NETWORK