Ο Κοντονής θέλει ξένους διαιτητές και μαθητές στις εξέδρες

Ο Σταύρος Κοντονής είναι θετικός στη διεξαγωγή του τελικού την 17η Μαϊου, αλλά τονίζει την ανάγκη να διεξαχθεί αυτός με ξένους διαιτητές, ενώ προτείνει παρουσία μαθητών στις εξέδρες.

Ο Κοντονής θέλει ξένους διαιτητές και μαθητές στις εξέδρες
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σταύρος Κοντονής δείχνει θετικός για τελικό Κυπέλλου στις 17 Μαΐου, όμως ζήτησε να τηρηθούν όσα είχαν συμφωνηθεί εξ' αρχής.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός αθλητισμού ξεκαθαρίζει στην ΕΠΟ ότι είναι επιβεβλημένη, πλέον, η ανάγκη να γίνει το ματς με ξένους διεθνείς διαιτητές, ως εφαρμογή εκ μέρους της αρχικής πρότασης πρωτοβουλίας της FIFA UEFA, ενώ προτείνει να διεξαχθεί ο τελικός με μαθητές δημοτικού και γυμνασίου και όχι σε άδειες εξέδρες στο ΟΑΚΑ.

Λίγο νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η 17η Μαϊου (Τρίτη) είναι πλέον η πιθανότερη ημερομηνία του τελικού και πως η ΕΠΟ έδειξε διάθεση να αλλάξει ένας εκ των δύο βοηθών του Σιδηρόπουλου, ο οποίος θα προέρχεται από το δικό του τιμ.

Πλέον, έχουμε δύο διαφορετικές προτάσεις από την πλευρά του Κοντονή και από αυτή της ΕΠΟ. Συμφωνούν στην ημερομηνία, αλλά τίθεται θέμα για τους διαιτητές, αφού ο Υφυπουργός θέλει, πλέον, να γίνει με ξένους. Σημαντική διαφοροποίηση είναι και αυτή με την παρουσία μαθητών στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, αλλά αυτό περνά σε δεύτερη μοίρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τελικός 17 Μαϊου με αλλαγή του ενός βοηθού

News 24/7

24MEDIA NETWORK