Σίλβα: "Είναι ντροπή, δεν συμβαίνει πουθενά αλλού"

Εκνευρισμένος ο Μάρκο Σίλβα μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την απώλεια του Κυπέλλου.

Σίλβα: "Είναι ντροπή, δεν συμβαίνει πουθενά αλλού"
Σίλβα Ολυμπιακός

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός πως ο τελικός Κυπέλλου διεξήχθη τόσο καθυστερημένα. Χρησιμοποίησε μάλιστα τη λέξη ντροπή για να περιγράψει την κατάσταση.

Ο Πορτογάλος προπονητής σχολίασε στην κάμερα του OTE: " Η χρονιά δεν έχει τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο. Το γεγονός όμως ότι περιμέναμε ένα μήνα για να γίνει αυτό το παιχνίδι είναι απόδειξη ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται βελτίωση και βοήθεια. Είναι ντροπή! Η εικόνα μας δεν ήταν καλή, συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη. Αυτό δεν συμβαίνει πουθενά αλλού. Η κανονική περίοδος έχει τελειώσει ένα μήνα και ήταν αδύνατο ν' αποδώσουμε".

"Δεν με νοιάζει ποιος είναι υπεύθυνος"

Στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος λέγοντας: " Είναι απόλυτα κατανοητό το γεγονός ότι οι οπαδοί μας, στους οποίος οφείλεται η εφετινή πορεία, είναι απογοητευμένοι. Δεν τους άξιζε να χάσουμε αυτόν τον τελικό. Στα αποδυτήρια είναι το ίδιο απογοητευμένοι.

Οποιοσδήποτε ασχολείται με το ποδόσφαιρο και ξέρει την καθημερινότητα της ομάδας γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν ήταν φρέσκος και σε καλή κατάσταση για να παίξει αυτόν τον αγώνα.

Όποιος παίρνει τις αποφάσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πιστεύει ότι είναι σωστό μια ομάδα να τελειώνει τις υποχρεώσεις της στις 17 Απριλίου και να παίζει εδώ στις 17 Μαΐου κάνει κακό στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το ίδιο θα λέγαμε αν είχαμε νικήσει.

Εμείς έχουμε... μηδέν παιχνίδια την ίδια στιγμή που αντιπαλός μας συνεχίζει να παίζει. Ίσως σε αυτό οφείλεται η εικόνα μας.

Δεν γνωρίζω ποιος είναι υπεύθυνος ούτε θέλω να μάθω. Σίγουρα δεν ήμασταν στο επίπεδο για ν' αντιμετωπίσουμε αυτόν τον τελικό. Ο αντίπαλος ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

Δείξαμε μια κακή αγωνιστική εικόνα, δεν είχαμε τη δυναμική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-2
VIDEΟ: Όλα τα γκολ του τελικού

News 24/7

24MEDIA NETWORK