Τι συμφωνήθηκε στη σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου

Από 420 επιπλέον εισιτήρια θα πάρει κάθε ομάδα για τον σαββατιάτικο τελικό Κυπέλλου. Σε πολύ καλό κλίμα η σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων. Αναλυτικά τι συμφωνήθηκε και τι δήλωσαν Γιάννης Αλαφούζος και Ζήσης Βρύζας.

Τι συμφωνήθηκε στη σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου

Ευρεία σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού έγινε την Τετάρτη με παρόντες τον Υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγωτόπουλο, τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, τον Αθλητικό εισαγγελέα, Αριστείδη Κορέα, τους προέδρους Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, Γιάννη Αλαφούζο και Ζήση Βρύζα, τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, τον εκτελεστικό διευθυντή της ΕΠΟ, Παυσανία Παπανικολάου, τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ, Πέτρο Γαλακτόπουλο, τον πρόεδρο ΔΕΑΒ, Θόδωρο Νταβέλο, τον Υπαρχηγό ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγο Σπύρο Παπασπύρου, τον Αττικάρχη, υποστράτηγο Γιάννη Διαμαντόπουλο και τον Διευθυντή Αστυνομικής Διεύθυνσης Β.Α. Αττικής, ταξίαρχο Πέτρο Κωνσταντή.

Στη σύσκεψη που κράτησε περίπου μία ώρα και υπήρχε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των προέδρων των δύο ΠΑΕ, αρχικά συμφωνήθηκε να ικανοποιηθεί εν μέρει το αίτημα των δύο ΠΑΕ και να δοθούν παραπάνω εισιτήρια. Ζητούσαν περίπου 1.000 εισιτήρια έκαστος και τελικά θα πάρουν από 420.

Επίσης, συμφωνήθηκε να μην υπάρξει η παραμικρή συγκέντρωση των Αθηναίων (και γενικά νοτίων) οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, όπως προγραμμάτιζαν εκείνοι. Οι Αθηναίοι και γενικά οι νότιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα μεταβούν στο γήπεδο μεμονωμένα, ενώ ο Σύνδεσμος του ΠΑΟΚ κοντά στην Ομόνοια θα κλείσει από την Παρασκευή το απόγευμα.

Επίσης, σε κάθε Νομό από όπου θα περνούν τα πούλμαν του ΠΑΟΚ, θα τους περιμένει διμοιρία των ΜΑΤ. Συγκέντρωση στις Αφίδνες και από εκεί συνοδεία ως το ΟΑΚΑ.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, έγιναν δηλώσεις από τον Ζήση Βρύζα και τον Γιάννη Αλαφούζο, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο σαββατιάτικο ματς και τη σημασία του.

"Η ανησυχία είναι σε θεμιτά πλαίσια. Είναι ο τελικός του Κυπέλλου και είναι μια γιορτή", τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας και συμπλήρωσε: "Νομίζω ότι όλοι οι φορείς έχουμε την υπευθυνότητα να χαρούμε αυτό το παιχνίδι, αλλά και οργανωτικά να γίνει έτσι όπως πρέπει, γιατί οι δυσκολίες είναι κυρίως στη μετακίνηση του κόσμου από τη Θεσσαλονίκη. Νομίζω ότι όλα θα είναι έτσι όπως πρέπει".

Ερωτηθείς για τον Γιάννη Αλαφούζο και την κοινή τους παρουσία, ξεκαθάρισε πως " Εμείς έχουμε μια μάχη μέσα στο γήπεδο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα έξω από αυτό. Να κερδίσει η καλύτερη ομάδα".

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, δήλωσε: " Ο κύριος Βρύζας με καλύπτει απόλυτα με όσα είπε. Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με τον ΠΑΟΚ. Και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν και είναι λογικό. Οι σχέσεις μας είναι γενικά καλές. Από εκεί και πέρα ελπίζω να πάνε όλα καλά".

Για τα παραπάνω εισιτήρια που ζητούσαν οι δύο ομάδες, ο κ. Αλαφούζος δήλωσε: "Νομίζω θα τακτοποιηθεί αυτό το ζήτημα, αν και πάλι είναι λίγα. Δεν φτάνουν ούτε για τον κόσμο μας ούτε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK