"Δεν μπορούσε να περπατήσει ο Χολέμπας"

Η ΕΠΟ διαψεύδει με κάθε τρόπο τα ιταλικά δημοσιεύματα που ήθελαν τον Χοσέ Χολέμπας να προπονείται κανονικά με τη Ρόμα, την ώρα που ο παίκτης αποχώρισε από την αποστολή της Εθνικής λόγω τραυματισμού.

"Δεν μπορούσε να περπατήσει ο Χολέμπας"
INTIME SPORTS

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Εθνικής ομάδας, Μιχάλης Τσαπίδης, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, διαψεύδοντας τα ιταλικά σενάρια που ήθελαν τον Χοσέ Χολέμπας να προπονείται κανονικά με την Ρόμα κι ενώ έχει αποχωρήσει από την Εθνική λόγω τραυματισμού:

Για την κατάσταση του Χοσέ Χολέμπας: "Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο. Έχει κάκωσηστα πλευρά του. Ο ποδοσφαιριστής πονάει. Τον είδαμε με τα μάτια μας. Και δυστυχώς βρεθήκαμε ενώπιων μίας έκπληξης που προέκυψε από την ενημέρωση από τα ιταλικά μέσα. Δημιουργήθηκε μία εσφαλμένη εντύπωση. Νομίζω και μία προσβλητική έως εκνευριστική κατάσταση. Είμαστε σε επικοινωνία, γνωρίζουμε τι κάνει στην Ρόμα. Ξέρουμε ότι κάνει ποδήλατο. Από την ενημέρωση των Ιταλών συναδέλφων και την αναπαραγωγή των συμπατριωτών μας έγινε η ζωή του ποδήλατο".

Για το ότι δεν υπάρχει στην λίστα τραυματιών της Ρόμα: "Στην ενημέρωση εκ μέρους της Ρόμα θεωρώ το ότι δεν υπάρχει το όνομα του σε αυτούς που προπονήθηκε ή ότι έκανε άλλο πρόγραμμα είναι γιατί είναι τραυματίας. Δεν ξέρω τα ειωθότα της ενημέρωσης της Ρόμα. Τον είδαμε με τα μάτια μας, δεν μπορούσε να περπατήσει. Όσα χρόνια είμαι στην ομάδα δεν έχω συναντήσει περίπτωση ποδοσφαιριστή που να κοροϊδεύει. Έχω συναντήσει εκ διαμέτρου αντίθετη συμπεριφορά, να έχει κάτι και να μην θέλει να αποχωρήσει».

Για το κλίμα που επικρατεί στην Εθνική πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Ουγγαρία: "Από πλευράς κλίματος όπως ήρθαν τα πράγματα είναι πολύ καλή. Η κατάσταση κακά τα ψέματα διαμορφώνεται κυρίως από τα αποτελέσματα. Οι προπονήσεις είναι καλές, οι ποδοσφαιριστές είναι ικανοποιημένοι, αλλά ότι γίνει την Κυριακή".

Ο Χοσέ Χολέμπας υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο από τον οποίο διαγνώστηκε ότι έχει υποστεί κάκωση του αριστερού ημιθωράκιου. Ο ποδοσφαιριστής ακολουθεί όλες τις τελευταίες ημέρες ατομικό πρόγραμμα και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η ενημέρωση που προέκυψε πρωτογενώς από ιταλικά Μέσα, σύμφωνα με την ΕΠΟ.

Θυμίζουμε πως από την Τρίτη ο Χοσέ Χολέμπας αναχώρησε από την Αυστρία, ενώ μέχρι και σήμερα υπάρχει συνεχής επικοινωνία των ανθρώπων της ομοσπονδίας με τον ποδοσφαιριστή με αντικείμενο την εξέλιξη του τραυματισμού του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK