Κατσουράνης: "Έχω μεγάλη ευθύνη, έκανα λάθος"

Ο Κώστας Κατσουράνης απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του απέναντι στον Γιάννη Μανιάτη στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας, κάνοντας λόγο για "λάθος".

Κατσουράνης: "Έχω μεγάλη ευθύνη, έκανα λάθος"

"Μιλήσαμε πάρα πολύ γι΄αυτό. Θεωρώ ότι έγινε ένα λάθος, από όλους μας, εγώ ως ένας από τους αρχηγούς της Εθνικής, σαν δεύτερος αρχηγός της Εθνικής ή τέλος πάντων ένας από τους δύο παλιούς της ομάδας, που είμαστε εδώ από το 2004, θεωρώ ότι έχω μεγάλη ευθύνη, έκανα λάθος, το εξήγησα στον Γιάννη πάρα πολλές φορές και νομίζω το κατάλαβε και συνεχίζουμε όπως πρέπει να συνεχίσουμε", δήλωσε στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε η ΕΠΟ στην Εθνική το βράδυ της Πέμπτης (23/05).

"Να είμαστε όλοι μαζί, στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν. Κάποιες στιγμές χάνεις τον έλεγχο και θεωρώ ότι όλα αυτά τα χρόνια, από το 2003 που έχω κάνει ντεμπούτο στην Εθνική, ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνει κι αυτό οπότε θα συνεχίσουμε όπως ήμασταν πριν κι όπως ήμασταν πάντα, σχεδόν".

"Νιώθω χαρά είναι η πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι. Και θα δούμε που θα μας οδηγήσει. Θα κάνουμε όλα αυτά που κάνουμε τα τελευταία δέκα δώδεκα χρόνια, θα τα δώσουμε όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όλη την ψυχή μας θα την καταθέσουμε, και νομίζω ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάτι κι αυτό είναι το μήνυμα που έτσι κι αλλιώς έχει περάσει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και αυτό θέλουμε να κάνουμε και στην Βραζιλία".

Το περιστατικό...

Για μια... μπάλα οι δύο διεθνείς ποδοσφαιριστές διαπληκτίστηκαν έντονα στη γραμμή του πλαγίου, μπροστά από τον πάγκο του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τον Σταύρο Μάνταλο.

Η αρχή έγινε όταν ο μέσος του ΠΑΟΚ τράβηξε τον Μανιάτη τη στιγμή που προσπαθούσε να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ. Ο χαφ του Ολυμπιακού εκνευρίστηκε και πάνω στο λεκτικό διαπληκτισμό, ο Κατσουράνης τον χτύπησε με το κεφάλι στο πρόσωπο ενώ φέρεται να είπε και κάποια "γαλλικά", πολύ άσχημα λόγια, τα οποία προκάλεσαν έκπληξη. Ο Μανιάτης δεν περίμενε τέτοια συμπεριφορά από συμπαίκτη του και μάλιστα φίλο του στην Εθνική ομάδα, γι' αυτό και βγήκε εκτός εαυτού και προσπάθησε να ζητήσει εξηγήσεις από τον Κατσουράνη.

Οι ψυχραιμότεροι τον συγκράτησαν προτού... εισβάλει στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αλλά ο Μάνταλος δεν χαρίστηκε σε κανέναν εκ των δύο και τους έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Η επόμενη μέρα...

Τα όσα έγιναν απομάκρυναν τους δύο παίκτες και από εκείνο το σημείο και μετά ο Κατσουράνης, ο οποίος ήταν και αυτός που σύμφωνα με τις πηγές, ξεπέρασε τα όρια, προσπαθεί να γεφυρώσει την απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους δύο παίκτες. Μάλιστα, άνθρωποι της ομάδας όπως ο Γιώργος Καραγκούνης προσπάθησαν να μεσολαβήσουν, για να μην κρατήσει αυτό το κλίμα.

Διαβάστε ακόμη

Σύρραξη Κατσουράνη - Μανιάτη και αποβολές (VIDEOS)

Κατσουράνης: "Δώσαμε μεγάλη έκταση στον καυγά με τον Μανιάτη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK